Connect with us
Cu cine s-a împrietenit Jador! Nu e vedetă, dar îl cunoaște toată România

Monden

Cu cine s-a împrietenit Jador! Nu e vedetă, dar îl cunoaște toată România

Jador – cântărețul pe locul 1 în trendingul de pe Youtube-ul românesc s-a împrietenit cu un alt cunoscut al Internetului. Cine nu își amintește de Perversu’ de pe Târgu Ocna? cel care a devenit celebru în urmă cu câțiva ani printr-un interviu la un post de televiziune. Cei doi sunt buni prieteni de aproximativ un an, timp în care s-au ajutat reciproc în diferite situații.

Cu cine s-a împrietenit Jador! Nu e vedetă, dar îl cunoaște toată România

Jador și Sorin, cunoscut ca Perversu’ de pe Târgu Ocna sunt prieteni de aproape un an. Cel din urmă a devenit cunoscut după ce a acordat un interviu în timpul unei luptei de cartier. Se întâmpla acum mulți ani. Bărbatul a explicat atunci reporterului că i-a aplicat adversarului o lovitură pe care el o denumea – perversa de pe Târgu Ocna. Filmarea s-a viralizat și astfel a ajuns Sorin să fie cunoscut în toată țara.

Cu cine s-a împrietenit Jador! Nu e vedetă, dar îl cunoaște toată România

După câțiva ani de la această întâmplare, Sorin și-a făcut un canal de Youtube unde face vloguri și discută cu prietenii din mediul online. De ceva timp, în vlogurile lui a început să apară și Jador, cei doi fiind prieteni.

Acum, Jador i-ar fi cerut să-i ducă mașina în service, iar el a fost nevoit să se întoarcă cu trenul. Sorin a povestit totul într-un vlog.

”Stați să vă zic ce mi s-a întâmplat, de fapt! Mă sună Jador să-i duc mașina la Sibiu că trebuie să-i facă ceva la service. S-o facă ăia și să vin înapoi. Și când ajung la Sibiu, îmi zic ăștia că durează vreo trei zile, frate. Și ia uite-mă în gară! Cred că am mai mers o dată cu trenul acum 5-6 ani”, a spus Sorin într-un vlog de-al lui.

Potrivit wowbiz.ro, cei doi s-au cunoscut când Jador cântărețul, a chemat o echipă de muncitori pentru lucrări la locuința sa. Printre ei era și Perversu’ de pe Târgu Ocna.

După ce a devenit cunoscut prin interviul dat acum câțiva ani, Sorin zis și Perversu’ de pe Târgu Ocna a avut probleme de sănătate. Ulterior și-a revenit și s-a angajat la o firmă care montează termopane. De ceva timp a descoperit Youtube-ul și și-a făcut un canal în care se filmează și vorbește cu internauții.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top