Connect with us
După succesuri repetate, Jador trăiește drama vieții! Mama lui este grav bolnavă

Monden

După succese repetate, Jador trăiește drama vieții! Mama lui este grav bolnavă

Jador trece prin momente extrem de grele întrucât mama lui se confruntă cu probleme grave de sănătate. Cântărețul care a devenit cunoscut prin intermediul emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D, spune că uneori nici nu se poate concentra la cariera sa, din cauza a ceea ce trăiește în viața personală.

După succese repetate, Jador trăiește drama vieții! Mama lui este grav bolnavă

Mama lui Jador este grav bolnavă, iar cântărețul este vizibil afectat de această situație. El a spus că uneori nici nu se poate concentra la ce are de făcut în activitatea profesională, din cauza acestor probleme. În cadrul emisiunii Jador Adevărat de la Antena Stars, cântărețul a explicat de ce este apatic și îi este din ce în ce mai greu să zâmbească, să facă poze cu fanii și să se comporte ca și cum totul este bine și frumos.

„E bolnavă rău mama. Îți dai seama că nu-mi arde când e supărată ea rău să vin să fac o poză sau să vină 30 de oameni să stau jumătate de oră să fac poză, să mă opresc în stradă să fac poză, dar trebuie, că te iubesc oamenii”, a spus artistul la „Jador Adevărat”.

Jador a mai spus că, deși îi este greu, din respect pentru oameni, pentru fanii lui, se oprește, stă de vorbă cu ei și face poze, atunci când fanii o cer. El este de părere că nu multe persoane publice sunt atente la acest aspect și că ăsta e un lucru greșit.

Jador este un cântăreț de manele care a devenit cunoscut prin participarea la reality show-ul Puterea Dragostei de la Kanal D. Numele său real este Remus Ionuț Dumitrache și este un lăutar din Bacău, absolvent al Facultății de Relații Internaționale și Administrație. A fost rapid îndrăgit de tineri, care l-au ajutat să ajungă în Trending, cu piesele pe care le-a scos pe Youtube.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top