Connect with us
Jador dă din casă. Cui aparține inima lui: "Am una de mi-e dragă!"

Vedete

Jador dă din casă. Cui aparține inima lui: „Am una de mi-e dragă!”

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din zilele noastre, apreciat de oamenii de toate vârstele, dar mai ales de către tineri. Acesta se bucură de un mare succes cu piesele sale care rup topurile de fiecare dată când apare una și ocupă primele locuri în trendingul de pe YouTube. Acesta și-a asigriat popularitatea după participarea la show-ul  ”Puterea Dragostei” de la Kanal D, unde a reușit să atragă atenția și să se facă plăcut. Tot aici și-a făcut și o relație, ultima, de altfel. De atunci, nu a mai fost văzut cu nimeni. Astfel, Jador a explicat cui aparține inima lui și de ce este singur.

Jador dă din casă. Cui aparține inima lui: „Am una de mi-e dragă!”

Jador a fost unul dintre cele mai mediatizate personaje de la ”Puterea Dragostei”, dar și cel mai mai apreciat. După ce a ieșit din competiție, tânărul s-a bucurat de un succes răsunător. Melodiile sale sunt ascultate de milioane de oameni și este cunoscut peste tot în țară. Cu toate acestea, lucrurile nu stau la fel de bine în plan sentimental.

Celebrul artist este singur. După emisiunea de la Kanal d, acesta nu a mai fost într-o relație. Ultima sa iubire a fost concurenta Ella, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu năbădăi. De atunci, Jador nu a mai avut pe nimeni, explicând că nu a găsit o femeie de casă, care să-l iubească cu adevărat, nu pentru numele și succesul său sau pentru felul în care arată. El a mărturisit că există o fată care i-a fost extrem de dragă și încă îi mai este, iar cei doi ar fi avut o relație în urmă cu 5 ani.

„Nu am o relație în momentul de față. Nu sunt fete de casă, doar se dau la mine multe, nu ca oi fi eu mare frumos, le trebuie că sunt eu Jador, că am un mușchiuleț, că am o pătrățică, că am două milioane aici și de asta nu stau cu niciuna. Am una de mi-e dragă, dar sunt despărțit de ea de mult timp. Aia singură e care mi-a fost dragă. Am mai iubit fete, dar aia mă știe de înainte, de acum 5 ani.”, a declarat Jador..

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top