Connect with us
Cum arată acum Dana Marijuana, de când s-a lansat în afaceri! E de nerecunoscut

Monden

Cum arată acum Dana Marijuana, de când s-a lansat în afaceri! E de nerecunoscut

Dana Marijuana a dispărut din atenția publicului de câțiva ani. După ani de zile în care și-a încântat fanii cu piesele sale, Dana și-a schimbat meseria.

Chiar dacă nu a mai scos de mult timp o piesă care să devină hit, artista nu stă locului. Aceasta și-a deschis un bar în centrul Capitalei, unde lumea se înghesuie în fiecare seară.

„Dana și un prieten de-al ei au deschis acest bar. Sufragerie i se spune. E deschisă după ora prânzului până noaptea târziu, până la ultimul client. E o zona bună, chiar în centrul Bucureștiului. Iar localul e mai mereu plin pentru că te face să te simți ca acasă.

Totul e comod, multe tablouri pe pereți, bar cu sticle, frigider, scaune, canapele comode. Iar oamenii care vin stau cu orele. Dana e mereu acolo, se ocupă de afacere. E foarte prietenoasă, deschisă, oamenii o îndragesc”, au dezvăluit surse din anturajul artistei pentru wowbiz.ro.

Dana Coteanu

În afară de localul care îi ocupă mult timp, vedeta nu a renunțat la afacerea cu antichități. Aceasta participă la târguri de antichități cu foarte multe lucruri pe care le deține. De asemenea, vinde și bijuterii pe care le creează chiar ea.

Dana


Dana Marijuana și-a schimbat și look-ul. După ani întregi în care a fost brunetă, Dana a optat pentru o nuanță de blond care o prinde foarte bine.

Dana


Dana Coteanu, alias Marijuana, s-a lansat în muzica hip-hop în 1994, sub îndrumarea lui Daddy Caddy, de la B.U.G. Mafia. În anul 2000, aceasta a lansat hitul „Cea mai fidelă fată”. La mulți ani de la lansarea piesei, a recunoscut că a fost consumatoare de droguri și că a fost internată la dezintoxicare.

De asemenea, sunt celebre și scandalurile pe care le-a avut cu tatăl ei, dar și cu soțul, de care a divorțat. Aceasta își crește singură cele două fiice, pe care le are din două relații diferite, Iris Elena (5 ani) și Alessia (12 ani).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top