Connect with us
Elena Băsescu s-a despărțit de iubitul ei, Cătălin Gheorghe, alias Tomată. Cei doi au avut o relație de doi ani și au împreună un copil.

Monden

Elena Băsescu a devenit mamă pentru a treia oară! Traian Băsescu a dezvăluit cum o cheamă pe fetiță

Elena Băsescu a devenit luni mamă pentru a treia oară. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Tot astăzi, fiica fostului Președinte al României a dezvăluit și cum o cheamă pe micuță.

Traian Băsescu a fost alături de Elena la spital și a făcut publică prima imagine cu nepoțica lui, dezvăluind astfel și numele bebelușei.

Bun venit pe lume, Anastasia!„, a scris Traian Băsescu, pe Facebook, alături de o fotografie cu fetița.

Micuța Anastasia este cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu. Fiica fostului președinte mai are doi copii, alături de fostul ei soț, Bogdan Ionescu, respectiv o fetiță pe nume Sofia Anais și un băiat pe nume Traian. Timp de câteva luni, Elena a ținut secretă sarcina.

Te-ar putea interesa și: Elena Băsescu, dezvăluiri în premieră despre cel de-al treilea copil: „Am hotărât ca numele…”

Elena Băsescu numără clipele până când își va ține în brațe cel de-al doilea copil. Fiica cea mică a fostului Președinte al României a anunțat că va avea o fetiță cu iubitul său, Cătălin Tomata.

După luni întregi în care a păstrat tăcerea în legătură cu sexul bebelușului, Elena a vorbit despre fetița sa.

Citește și: Elena Băsescu a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Bogdan Ionescu: „Experiența este mai puțin traumatizantă…”

Aceasta a oferit un interviu revistei VIVA, în care a dezvăluit cum se va numi micuța.

„Am hotărât ca numele să-l aleagă Cătălin. Asta şi pentru că, în familia lui, nu sunt fetiţe” a spus Elena Băsescu pentru sursa citată.

Aceasta mai crede că a treia sarcină este cea mai ușoară:

„Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil.” a mai relatat Elena Băsescu. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top