Connect with us
Elena Băsescu lăsată fără bolidul de 90.000 de euro. I-au luat BMW-ul direct din stradă

Vedete

Elena Băsescu lăsată fără bolidul de 90.000 de euro. I-au luat BMW-ul direct din stradă

Elena Băsescu a avut parte de o surpriză neplăcută, vineri, 6 martie, când a fost lăsată fără bolidul în valoare de 90.000 de euro. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a fost amendată de Poliția Locală din Constanța care i-a ridicat mașina care era paractă într-o stație de autobuz.

Elena Băsescu a parcat neregulamentar

Elena Băsescu a rămas fără mașină chiar în prima zi din campanie electorală pentru alegerile parlamentare. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a parcat BMW-ul X6 de 90.000 de euro într-o stație de autobuz din Piața Tomis 3 din Constanța, nu departe de locuința sa. Cineva a văzut autoturismul parcat neregulamentar și a anunțat Poliția Locală care a chemat o platformă ca să îl ridice.

Bolidul Ebei a fost ridicat și transportat prin oraș spre locul de depozitare din zona industrială a orașului Constanța.

„Cineva a chemat Poliţia Locală pentru că maşina era parcată în staţia de autobuz. Absolut neregulamentar. A fost amendată, ca orice cetăţean“, au declarat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Elena Băsescu a fost amendată de Poliția Locală din Constanța și, în plus, a fost nevoită să achite o sumă considerabilă pentru a-și recupera mașina.

Conform Adevărul.ro, pentru a-şi primi maşina înapoi, un constănţean are de plătit 570 lei operaţiunea făcută de Confort Urban SRL, firma municipalităţii, pentru ridicarea şi transportul la parcul auto de pe Caraiman, plus 580 lei la Poliţia Locală (plătibili în 24 ore cu reducere 50%) însemnând 4 puncte de amendă, plus 3 puncte de penalizare la permisul auto.

Elena Băsescu revine pe scena politică

Elena Băsescu revine pe scena politică din România și deschide lista PMP Constanța la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Eba a declarat că a acceptat să candideze pentru un post de deputat la Constanța, din partea Partidului Mișcarea Populară.

Fiica cea mică a fostul președinte Traian Băsescu a spus că își dorește să poată folosi experiența dobândită în Parlamentul European și va încerca să construiască lucruri bune din propria experiență.

„De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European”. a declarat Elena Băsescu.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top