Connect with us
Emily Burghelea a petrecut o noapte întreagă cu Maluma. Cântărețul a pierdut avionul din cauza ei

Monden

Emily Burghelea a petrecut o noapte întreagă cu Maluma. Cântărețul a pierdut avionul din cauza ei

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus în direct, în timpul emisiunii. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că se petrec lucruri dure în ceea ce privește personajul Vulpița. Ceea ce nu știau fanii despre ea este că a petrecut o noapte întreagă alături de Maluma, atunci când acesta a fost în România.

Emily Burghelea a petrecut o noapte întreagă cu Maluma. Cântărețul a pierdut avionul din cauza ei

Emily Burghelea a avut ocazia de a-l cunoaște pe Maluma, unul dintre cei mai de succes cântăreți internaționali. Multe femei și-ar dori să facă măcar o poză cu el, dar fosta asistentă TV a fost mult mai apropiată de el. Cei doi au petrecut într-un club din București, după ce concertul acestuia a luat sfârșit.

Din cauza ploii, Emily nu s-a putut bucura cu adevărat de spectacolul făcut de Maluma. Astfel, ea și câteva prietene s-au retras în clubul de fițe în care se afla și el. Cântărețul columbian s-a distrat copios alături de români și experiența se pare că i-a priit. Drept urmare, a petrecut până dimineața și a pierdut avionul, așa că a fost nevoit să reprogrameze zborul cu două ore mai târziu.

Emily a spus că a fost foarte entuziasmată și regretă că, din cauza emoțiilor, nu a îndrăznit să facă poze. Cântărețul i-a lăsat o impresie bună fostei asistente, care este foarte onorată că l-a cunoscut îndeaproape și spune despre acesta că este foarte modest, în ciuda faimei de care se bucură. El a zis că se va întoarce, cu siguranță, în România.

„Mi-am dorit din tot sufletul să fac o poză cu el și Dumnezeu a făcut în așa fel încât să fie chiar în clubul în care eu m-am dus să petrec cu fetele. O, Doamne! Eu cred foarte tare în legea atracției. Tot ce gândești atragi și tot ce atragi se materializează. Printr-o cunoștință chiar am ajuns să-l cunosc și să fac cunoștință cu el. Mi-a fost rușine să fac poze. O să trăiesc cu un regret în suflet.”, a declarat fosta asistentă TV.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top