Connect with us
Inna, probleme cu poliția rutieră. Ce regulă a încălcat artista și cum a scăpat nesancționată

Vedete

Inna, probleme cu poliția rutieră. Ce regulă a încălcat artista și cum a scăpat nesancționată

Inna este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, care se bucură de un mare succes și în plan internațional. Aceasta are o mulțime de fani și melodiile sale au prin și la publicul din străinătate, acolo unde susține cele mai multe concerte. Se pare că statutul de vedetă o ajută și în viața de zi cu zi, chiar și atunci când comite o greșeală. Inna a fost surprinsă azi încălcând regulile de circulație, drept pentru care poliția rutieră a oprit-o. Se pare că a fost recunoscută și a reușit să scape basma curată doar cu un zâmbet, datorită statutului pe care îl are.

Inna, probleme cu poliția rutieră. Ce regulă a încălcat artista și cum a scăpat nesancționată

Zilele trecute, Inna a fost prinsă pe picior greșit în centrul Capitalei. În timpul unei ore de vârf, celebra cântăreață s-a aflat într-o situație mai puțin plăcută, deoarece a încălcat o regulă de circulație din cauza aglomerației care s-a produs în acel moment. Aflată în zona Dorobanți, se pare că Inna trebuia să se întâlnească cu cineva și nu a găsit un loc de parcare. De aceea, artista a fost nevoită să-și parcheze mașina pe carosabil, în dreptul unei stații STB, de altfel o zonă în care traficul era intens.

Atunci, un echipa de poliție care se afla în zonă a remarcat gestul artistei și s-a deplasat la autoturismul acesteia, pentru a-i cere explicații. A avut loc un schimb de replici, timp în care agentul a recunoscut-o pe vedeta internațională și și-a schimbat atitudinea față de aceasta. După  câteva minute, acesta i-a înmânat actele artistei, aceasta mulțumindu-i cu un zâmbet larg. Mai apoi, agentul i-a urat drum bun. Vedeta a scăpat doar cu o mustrare verbală și și-a văzut mai departe de drum.

În ceea ce privește viața personală, Inna a fost mereu rezervată și nu s-a expus relațiile sau alte reușite în acest plan. Cu toate acestea, se pare că nu ar fi singură și, conform unei apariții recente, aceasta purta rochie oversize, care parcă încerca să acopere o burtică destul de proeminentă, având în vedere că celebra cântăreață a avut mereu o siluetă de invidiat și niciodată nu s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top