Connect with us
Brigitte Sfăt, bătută cu bestialitate de soțul său, Florin Pastramă

Vedete

Scandalul momentului! Brigitte Sfăt ar fi fost bătută cu bestialitate de soțul său, Florin Pastramă

Brigitte Sfăt a intrat din nou în atenția publicului. De ceva vreme se află într-un scandal de proporții chiar cu fiul ei de 19 ani, rezultat din prima sa căsătorie. Ea a mers la poliție pentru a depune plângere din cauza faptului că el și alți prieteni de-ai lui i-au vandalizat casa și i-au furat mașina, în timp ce erau sub influența substanțelor interzise. În plus, ar fi agresat-o pe aceasta și i-au adresat injurii. Cu toate acestea, se pare că altul este acum scandalul momentului. Au apărut imagini șocante, în care Brigitte este bătută cu bestialitate de Florin Pastramă, actualul său soț.

Scandalul momentului! Brigitte Sfăt ar fi fost bătută cu bestialitate de soțul său, Florin Pastramă

Deși au spus întotdeauna că în relația lor totul merge ca pe roate și nu există motive de divorț, așa cum se speculase la un moment dat, imaginile publicate de Cancan.ro spun cu totul altceva. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază mai puțin plăcută, când vedeta era agresată de Florin Pastramă.

Scena ar fi avut loc chiar în shaormeria pe care celebrul cuplu o deține în zona Fundeni și se observă cum Florin Pastramă își iese din fire, devine violent cu soția lui și se năpustește asupra ei. Din imagini se vede că Brigitte este speriată, iar după o discuție tensionată purtată într-o cameră retrasă, Florin o trage de păr și o împinge într-un colț al încăperii, după care aceasta plângea ghemuită la pământ. Bărbatul părea de neoprit și lacrimile soției sale nu îl înduplecau.

Deși și-ar fi dorit să rămână privat, se pare că episodul care ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o lună și jumătate a ajuns în atenția tuturor. Cei care ar fi fost martori la scandal au fost angajații, care au auzit întreaga ceartă dintre cei doi soți.

Nu este prima dată când Brigitte este victima violenței domestice. Astfel, ea a mai făcut mărturisiri legate și de fosta ei căsnicie. Ea a avut parte de mai multe episoade de agresivitate, iar unul dintre ele a marcat-o cu adevărat, determinând-o să-l părăsească.

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat.”, a declarat Brigitte.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

3 Comments

3 Comments

  1. Maria

    2020-07-16T11:39:03+03:00 at 11:39

    Imi pare rau de Brigitte. Poate a crezut în căsnicia cu Pastramă, părea un tip cald, calm si răbdător. Si.a călcat biata femeie pe mândrie și l.a luat, neținând cont de etnie , doar pt a.si face o familie! M.a păcălit si pe mine acest impostor brutal, deși sunt în vârstă, chiar imi plăcea. Daca ea e dificilă, si este, deși el știa asta, te desparți civilizat, si.ti vezi de trează. Etnii diferite, culturi diferite! De aceea spune vorba romanului: „Daca intri in tărâțe, te mănâncă porcii.” Părăsește.l si nu te uita in urma!

  2. Coca

    2020-07-16T04:34:32+03:00 at 4:34

    De ce?
    Pentru ca in presa din Romania nu ai sa citesti decit de prostituate, puscariase, proaste, coarvette si tot asa…toate sint „vedete” de tinichea evident.
    Multa lume saraca cu duhul, nu se mai face carte, numai este credinta, numai sint parintii in stare sa isi educe frumos si util copiii, numai este nimic bun si frumos realmente in tara.
    Este ingrozitor de trist.
    Aceasta femeie ori are ceva la mansarda ori nu are noroc de nimic in viata…vai de ea. Sa mutilat este oribila si cred ca nu are prea multa materie cenusie…
    Ne am saturat si saturat de stiri de doi bani kilul…numai sint oameni de calitate in tara despre care sa vorbiti?

  3. Latinus

    2020-07-16T00:05:30+03:00 at 0:05

    Buna ziua.
    Eu cred ca femeia asta este atat de enervanta incat persoana cu care convetuieste este scoasa din starea de sot norma, incat nu mai gandeste. O femeie nu trebuie batuta, nu mai te intelegi cu ea, chiar daca incerci prin toate mijloacele de vorba buna sa aplanezi conflictele, atunci intervine ultima varianta ca fiecare sa mearga pe drumul lui.
    O fosta puscariasa nu are cum sa-si schimbe naravul. Nu zic, poate si Florin Salam are vina lui.
    Ganditi-va ca aceasta femeie a facut puscarie datorita apucaturilor dure pe care le aplica unor persoane ( cu ajutorul unor unor oameni de aceasi teapa cu ea) cu care intra in conflict.
    Nu inteleg dece mass media ii da atata importanta, unei persoane cu apucaturi in care lumea nu are ce invata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top