Scandalul momentului! Brigitte Sfăt ar fi fost bătută cu bestialitate de soțul său, Florin Pastramă

15.07.2020
Scandalul momentului! Brigitte Sfăt ar fi fost bătută cu bestialitate de soțul său, Florin Pastramă

Brigitte Sfăt a intrat din nou în atenția publicului. De ceva vreme se află într-un scandal de proporții chiar cu fiul ei de 19 ani, rezultat din prima sa căsătorie. Ea a mers la poliție pentru a depune plângere din cauza faptului că el și alți prieteni de-ai lui i-au vandalizat casa și i-au furat mașina, în timp ce erau sub influența substanțelor interzise. În plus, ar fi agresat-o pe aceasta și i-au adresat injurii. Cu toate acestea, se pare că altul este acum scandalul momentului. Au apărut imagini șocante, în care Brigitte este bătută cu bestialitate de Florin Pastramă, actualul său soț.

Scandalul momentului! Brigitte Sfăt ar fi fost bătută cu bestialitate de soțul său, Florin Pastramă

Deși au spus întotdeauna că în relația lor totul merge ca pe roate și nu există motive de divorț, așa cum se speculase la un moment dat, imaginile publicate de Cancan.ro spun cu totul altceva. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază mai puțin plăcută, când vedeta era agresată de Florin Pastramă.

Scena ar fi avut loc chiar în shaormeria pe care celebrul cuplu o deține în zona Fundeni și se observă cum Florin Pastramă își iese din fire, devine violent cu soția lui și se năpustește asupra ei. Din imagini se vede că Brigitte este speriată, iar după o discuție tensionată purtată într-o cameră retrasă, Florin o trage de păr și o împinge într-un colț al încăperii, după care aceasta plângea ghemuită la pământ. Bărbatul părea de neoprit și lacrimile soției sale nu îl înduplecau.

Deși și-ar fi dorit să rămână privat, se pare că episodul care ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o lună și jumătate a ajuns în atenția tuturor. Cei care ar fi fost martori la scandal au fost angajații, care au auzit întreaga ceartă dintre cei doi soți.

Nu este prima dată când Brigitte este victima violenței domestice. Astfel, ea a mai făcut mărturisiri legate și de fosta ei căsnicie. Ea a avut parte de mai multe episoade de agresivitate, iar unul dintre ele a marcat-o cu adevărat, determinând-o să-l părăsească.

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat.”, a declarat Brigitte.