Connect with us
Fratele regretatei Mădălina Manole: "Să ne rugăm pentru tatăl meu care trece prin momente grele"

Monden

Fratele regretatei Mădălina Manole: „Să ne rugăm pentru tatăl meu care trece prin momente grele”

Fratele regretatei Mădălina Manole se roagă, în aceste momente, pentru tatăl lui, Ion Manole, care este într-o stare delicată, pe patul de spital. Marian Manole a postat pe Facebook o rugăciune și un mesaj în care îi îndeamnă pe toți ce care vor să se gândească la tatăl lui care trece prin momente grele.

Fratele regretatei Mădălina Manole: „Să ne rugăm pentru tatăl meu care trece prin momente grele”

Ion Manole, tatăl regretatei artiste, Mădălina Manole, trece prin clipe grele pe patul de spital. Fiul lui, Marian Manole le cere celor care vor și pot, să-și răpească câteva minute pentru a se ruga pentru sănătatea lui. Starea de sănătatea a lui Ion Manole s-a înrăutățit, iar acesta a fost internat la spital. Săptămâna trecută, el a fost internat la un spital din Prahova, și se punea problema transferului la Spitalul din Ploiești, la Terapie Intensivă. Pentru că unitatea nu mai avea niciun pat liber, i s-ar fi propus să meargă la Focșani, fapt cu care familia nu a fost de acord. Ion Manole este într-o stare delicată, și transportul ar putea să îi dăuneze.

În ultimii ani, viața lui Ion Manole a fost guvernată de necazuri. Și-a pierdut fiica iubită, pe marea artistă Mădălina Manole, iar apoi, la câțiva ani distanță, și-a pierdut și soția, la care ținea foarte mult. Au fost împreună 51 de ani, și, dintr-o dată s-a trezit singur.

Supărările și vârsta și-au spus cuvântul asupra stării de sănătate a bărbatului. Din spusele unui apropiat al familiei, tatăl Mădălinei Manole a suferit mult, de Paște, pentru că nu a putut să ajungă la mormântul soției și al fiicei sale. Restricțiile legate de noul virus și de criza sanitară, l-au ținut departe de singura legătură cu ele, ceea ce l-a dărâmat.

Acum, fiul lui spune că trece prin momente grele și îi îndeamnă pe cei care vor, să rostească o rugăciune pentru sănătatea lui Ion Manole. Doamne ajută!

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top