Connect with us
Ilinca Vandici, mărturisiri cutremurătoare despre moartea tatălui său

Monden

Ilinca Vandici, mărturisiri cutremurătoare despre moartea tatălui său

Ilinca Vandici are o poveste de viață mai puțin cunoscută. Tatăl ei a fost primar în comunca Măgești, dar a murit după o luptă de cinci ani cu o bolaă necruțătoare.

S-a întâmplat pe vremea când aceasta avea 21 de ani, iar ea a fost profund marcată de acest eveniment nefericit.

Vedeta Kanal D și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum s-a produs decesul părintelui său.

„Nu am reuşit să gestionez atunci situaţia. Tata era bolnav de 5 ani de zile. Parcă speram că se vor întâmpla nişte lucruri. Eu aveam atunci 21 sau 22 de ani. N-am ştiut să gestionez, dar m-am simţit responsabilă faţă de sora mea, de mama mea.

Ele sunt şi mai sensibile decât mine. Trebuia să duc eu greutatea asta pe umeri. Am intrat într-o depresie cruntă după 5 luni de zile, apoi mi-am deschis un pic sufletul. M-am trezit apoi cu problema asta, am rezolvat-o la psiholog.

Nu mă feresc să spun. Am reuşit să găsesc durerea care m-a măcinat atunci, abandonul pe care le-am simţit, teama şi frica.

Tata se ocupa de absolut tot, de contratcte, de bani, atunci s-a dărămat stâlpul pe care îl ştiam şi îmi dădea siguranţă”, a povestit prezentatoarea TV.

”Apoi am înţeles de ce s-a întâmplat asta şi să accept. Mi-am luat viaţa în mâini, să fiu capabilă să fac toate lucrurile. Eram deja în Bucureşti atunci… Eram în Bucureşti şi cumva tata m-a aşteptat.

Era o zi de joi seara şi mama mi-a spus să merg acasă. A doua zi am luat bilet de avion, am ajuns, am vorbit cu el, am mâncat şi mama s-a dus prin spital. Am rămas doar eu cu el. M-a aşteptat să ajung acasă, sa îşi ia ramas bun de la mine.

M-a strâns foarte tare de mână, s-a întors cu faţa către perete şi ala a fost momentul…”, s-a confesat Ilinca Vandici, la VIVA!

Citește și: Draghia a fost găsit decedat în apartamentul său

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top