Ciprian Marica- ce femei au făcut parte din viața fostului fotbalist

04.05.2020
Ciprian Marica- ce femei au făcut parte din viața fostului fotbalist

Ciprian Marica se află în ultima perioadă în atenția tabloidelor. Scandalul în care e implicat a izbucnit când au fost publicate niște imagini din care reieșea că și-a înșelat iubita cu o femeie căsătorită. Trecutul amoros al fostului fotbalist a fost unul destul de bogat. Au existat multe femei frumoase în viața lui, iar cu unele dintre ele chiar a avut relații serioase, pe care le-a oficializat. Printre acestea se află și câteva doamne cunoscute.

Ciprian Marica- ce femei au făcut parte din viața fostului fotbalist

Marica a avut o relație de câteva luni cu Gina Pistol. Cei doi au fost împreună în 2009, însă prezentatoarea TV a renunțat la această relație după aproximativ 6 luni și s-a întors în brațele afaceristului libanez Nicola, nu care a continuat să fie până în 2013.

Dintre toate relațiile sale, cea cu Ilinca Vandici a fost cea mai populară. Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani, însă au circulat zvonuri că Marica nu i-a fost fidel nici fostei sale soții. Aceasta a recunoscut că Ciprian ar fi căutat-o pe Adelina Pestrițu care, însă, i-a respins avansurile. Și Bianca Drăgușanu s-ar fi regăsit pe lista de preferințe a ex-fotbalistului și chiar ar fi fost motivul care i-a distrus căsnicia lui Marica.

„Da, ne-am despărțit. E dureros, dar viaţa merge înainte. Motivul rupturii nici noi nu îl ştim exact, probabil suntem mult prea tineri şi fiecare e preocupat de cariera lui. Şi distanţa şi-a spus cuvântul. Nu contează cine pe cine a lăsat, contează că ne-am despărţit.”, declara Ilinca la acea vreme.

Marica a bifat o relație și cu fost prezentatoare de știri sportive Laure Teodoru. Cei doi s-au iubit în urmă cu 6 ani și se zvonea că ar fi fost vorba și de o logodnă. Totuși, relația celor doi s-a încheiat în mod misterios.

Din 2016, bărbatul formează un cuplu cu Ioana Marcu. Tânăra i-a oferit și doi copii, respectiv doi băieți. El a vorbit mereu frumos despre Ioana și a susținut că este o fată simplă, dulce, care se ferește de aparițiile publice. După 4 ani de relație, cei doi nu se gândesc la căsătorie.

„Nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a explicat Ciprian Marica.