Connect with us
Ciprian Marica- ce femei au făcut parte din viața fostului fotbalist

Vedete

Ciprian Marica- ce femei au făcut parte din viața fostului fotbalist

Ciprian Marica se află în ultima perioadă în atenția tabloidelor. Scandalul în care e implicat a izbucnit când au fost publicate niște imagini din care reieșea că și-a înșelat iubita cu o femeie căsătorită. Trecutul amoros al fostului fotbalist a fost unul destul de bogat. Au existat multe femei frumoase în viața lui, iar cu unele dintre ele chiar a avut relații serioase, pe care le-a oficializat. Printre acestea se află și câteva doamne cunoscute.

Ciprian Marica- ce femei au făcut parte din viața fostului fotbalist

Marica a avut o relație de câteva luni cu Gina Pistol. Cei doi au fost împreună în 2009, însă prezentatoarea TV a renunțat la această relație după aproximativ 6 luni și s-a întors în brațele afaceristului libanez Nicola, nu care a continuat să fie până în 2013.

Dintre toate relațiile sale, cea cu Ilinca Vandici a fost cea mai populară. Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani, însă au circulat zvonuri că Marica nu i-a fost fidel nici fostei sale soții. Aceasta a recunoscut că Ciprian ar fi căutat-o pe Adelina Pestrițu care, însă, i-a respins avansurile. Și Bianca Drăgușanu s-ar fi regăsit pe lista de preferințe a ex-fotbalistului și chiar ar fi fost motivul care i-a distrus căsnicia lui Marica.

„Da, ne-am despărțit. E dureros, dar viaţa merge înainte. Motivul rupturii nici noi nu îl ştim exact, probabil suntem mult prea tineri şi fiecare e preocupat de cariera lui. Şi distanţa şi-a spus cuvântul. Nu contează cine pe cine a lăsat, contează că ne-am despărţit.”, declara Ilinca la acea vreme.

Marica a bifat o relație și cu fost prezentatoare de știri sportive Laure Teodoru. Cei doi s-au iubit în urmă cu 6 ani și se zvonea că ar fi fost vorba și de o logodnă. Totuși, relația celor doi s-a încheiat în mod misterios.

Din 2016, bărbatul formează un cuplu cu Ioana Marcu. Tânăra i-a oferit și doi copii, respectiv doi băieți. El a vorbit mereu frumos despre Ioana și a susținut că este o fată simplă, dulce, care se ferește de aparițiile publice. După 4 ani de relație, cei doi nu se gândesc la căsătorie.

„Nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a explicat Ciprian Marica.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top