Connect with us
Irinel Columbeanu, lovitură dură. Iubita cu 40 de ani mai tânără l-ar fi părăsit

Monden

Irinel Columbeanu, lovitură dură. Iubita cu 40 de ani mai tânără l-ar fi părăsit

Irinel Columbeanu, fostul miliardar care s-a iubit cu diva de la Izvorani, Monica Gabor, a ajuns la sapă de lemn. După perioada sa de glorie, în care se juca cu banii așa cum voia, a avut lângă el o femeie tânără, care i-a oferit și un copil și își putea satisface orice dorință, a ajuns acum să aibă grija zilei de mâine. Dacă în plan financiar, lucrurile stau extrem de rău, nici în plan sentimental nu excelează deloc. Se pare că iubita sa cu 40 de ani mai tânără l-ar fi părăsit pe omul de afaceri.

Irinel Columbeanu, lovitură dură. Iubita cu 40 de ani mai tânără l-ar fi părăsit

Irinel Columbeanu, în vârstă de 63 de ani, a trecut numaidecât de la agonie la extaz. Dacă acum ceva timp se bucura de o viață de lux, se lăuda cu cele mai scumpe mașini și avea lumea la picioare, în ultima vreme, lucrurile s-au schimbat semnificativ.

Acesta investit în afaceri care au falimentat și a făcut credite de milioane de euro, pe care nu a mai reușit să le plătească. Mai apoi, Irinel a vândut și proprietățile pe care le deținea, pentru a nu se rupe complet de stilul de viață cu care se obișnuise. Anul trecut, însă, băncile l-au executat silit și au pus sechestru pe tot ce avea omul de afaceri, inclusiv pe Bentley și pe vila de la Izvorani.

Acum, acesta locuiește cu chirie și conduce o mașină la mâna a doua, de aproximativ 5000 de euro. În plan sentimental, lucrurile nu stau deloc bine, deoarece iubita sa cu 40 de ani mai tânără, cu care se iubește de aproximativ 3 ani, l-ar fi părăsit din nou, după ce în urmă cu un an ar fi făcut la fel, dar a reușit să o recucerească. Surse din anturajul lor au declarat că ei ar fi din nou despărțiți, dar cred că este doar o ruptură de moment.

“El iese foarte rar în oraș, iar când o face este tot timpul singur. Când este întrebat de Oana devine serios și spune că are treabă. Însă, este clar faptul că între ei s-a produs o ruptură, însă rămâne de văzut dacă este vorba despre o ceartă pasageră sau de o despărțire definitivă.”, au declarat surse din anturajul lui Irinel Columbeanu pentru Impact.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top