Connect with us
Ilie Năstase, cadou de 240 de mii de euro pentru soție

Vedete

Ilie Năstase, cadou de 240 de mii de euro pentru soție

Ilia Năstase și actuala sa soție, Ioana Simion, au fost în prag de divorț. Deși femeia susținea clar că a depus actele de divorț și nimic nu o mai poate întoarce din drum, deranjată fiind de comportamentul soțului său, se pare că lucrurile s-au schimbat rapid și cei doi sunt din nou împreună. În plus, Ioana a renunțat complet la gândul de a divorța și, mai mult, cei doi s-au căsătorit religios. Se pare că ei se înțeleg foarte bine acum, iar Nasty nu ezită să își răsfețe soția cu cadouri de sute de mii de euro.

Ilie Năstase, cadou de 240 de mii de euro pentru soție

Deși au fost la un pas de divorț, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat și chiar și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Lucrurile merg bine acum între cei doi și intenționează să organizeze o nuntă mare după ce situația din țară revine la normal. Ioana a mărturisit că soțul ei s-a liniștit și relația lor funcționează bine în prezent, mai ales că și-au legat destinele și în fața lui Dumnezeu.

Cei doi au trecut peste toate neînțelegerile din trecut și se iubesc mai mult decât niciodată. Pentru a-i arăta că s-a schimbat și are intenții serioase, fostul tenismen a făcut multe sacrificii și după nuntă i-a făcut cadou soției sale un teren la malul mării, unde își va construi o casă după placul ei.

Cum asta nu era suficient, Năstase i-a mai făcut o surpriză costisitoare celei pe care a dus-o la altar. Iubita lui i-a spus cât de mult îi place o mașină pe care a văzut-o în fața blocului, respectiv un Bentley Continental GT Sport, cu două uși, așa că nu a stat pe gânduri și i-a cumpărat-o imediat după, deși aceasta mai avea deja alte cinci autoturisme.

„Dedata aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțulmeu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis.”, a mărturisit pentru Click! Ioana Năstase.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top