Connect with us
Irinel Columbeanu, un fost miliardar care a ajuns să trăiască în sărăcie

Monden

Irinel Columbeanu, un fost miliardar care a ajuns să trăiască în sărăcie

Irinel Columbeanu este un nume care a făcut furori acum câțiva ani când făcea un cuplu cel puțin neobișnuit cu un fotomodel, Monica Gabor. Acea căsnicie s-a terminat, banii s-au dus, iar Irinel a ajuns să trăiască în sărăcie.

Irinel Columbeanu, un fost miliardar care a ajuns să trăiască în sărăcie

Acum câțiva ani era unul dintre cei mai bogați oameni din țara noastră, iar în prezent a ajuns să aibă datorii la întreținere. Dintr-o vilă în Izvorani, a ajuns să trăiască în afara capitalei.

„Clipe delicate pentru afaceristul Irinel Columbeanu (62 de ani), care figurează cu o datorie de 1.800 de lei la întreţinere şi riscă să îi fie “tăiată” apa din luna mai. Dacă Moni, fosta soţie, avea şofer la scara vilei de 400.000 de euro, Oana, iubita lui Iri, se plimbă cu o maşină veche şi se înghesuie cu el în două camere de bloc.

Din toamna anului trecut, Irinel Columbeanu s-a mutat cu chirie în Cartierul Cosmopolis, aflat în apropierea Bucureştiului, alături de Oana, iubita mai tinerică decât el. Afaceristul şi-a închiriat un apartament cu două camere şi şi-a cumpărat un Opel la mâna a doua, situaţie oarecum stânjenitoare pentru un afacerist care în 2007 figura în topul bogătaşilor cu o avere de 70 de milioane de euro. Din cauza datoriilor la bănci, acestuia i-au fost executate toate bunurile, inclusiv vila de la Izorani, estimată la aproximativ 400.000 de euro,” conform Click.ro.

Chiar dacă s-au despărțit de ani și fiecare și-a văzut de viața lui, Irinel și Monica au lucruri neterminate. Recent, Irinel a cerut insolvența firmei din România a Monicăi Gabor.

A ajuns în instanță

Firma Monicăi are datorii uriașe către Irinel Columbeanu, iar acesta a cerut în instanță falimentul și scoaterea bunurilor firmei la licitație.

 „Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF Insolvency SPRL. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii.

Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on-line al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului”, au decis magistrați în acest caz.

De la bogăție și extravaganță, Irinel a ajuns să locuiască în chirie într-un apartament de două camere, în centrul Cosmopolis, are o mașină la mâna a doua și nu și-a plătit chiria de 6 luni.

Decăderea lui Irinel Columbeanu a început odată ce a pierdut procesul cu o bancă de la care primise un împrumut de 7 milioane de euro. Atunci executorii i-au luat aproximativ 170.000 metri pătrați de teren din Ciolpani în contul creditelor sale restante.

1 Comment

1 Comment

  1. dorina

    2020-05-17T05:38:15+03:00 at 5:38

    Pacat de el.A fost si este un om de treaba.Dumnealui trebuia sa fie mai chibzuit cu banii,si sa cheltuiasca mai putin pe femei si servitori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top