Connect with us
Jador și Carmen de la Sălciua nu mai sunt numărul 1 pe YouTube! Cine le-a luat locul

Monden

Jador și Carmen de la Sălciua nu mai sunt numărul 1 pe YouTube! Cine le-a luat locul

Jador și Carmen de la Sălciua au rupt topurile cu ultima lor piesă. Au stat zile la rând pe primul loc în trending cu melodia „Nu am somn de 4 zile”, care s-a bucurat de mare succes atât în România, cât și în afara țării. A ajuns până pe locul 3 în Austria și pe 25 în trending Youtube global. Cei doi artiști au intrat în atenția publicului de când au dat lovitura cu această melodie și mulți de gândesc chiar la faptul că între ei s-ar fi înfiripat o idilă. Jador și Carmen au fost detronați, deoarece un alt artist e pe primul loc acum.

Jador și Carmen de la Sălciua, detronați de Tzancă Uraganul

Jador și Carmen de la Sălciua au spart topurile cu ultima lor piesă. Este o melodie de dragoste, care îi reprezintă pe ambii artiști. Fanii au fost încântați de această colaborare, motiv pentru care piesa lor a ocupat zile la rând locul 1 în trendingul de pe YouTube. Carmen de la Sălciua și Jador au colaborat perfect în plan profesional și se pare că cei doi se înțeleg foarte bine și în afara studioului de înregistrări. Fanii se gândesc chiar la o posibilă relație de iubire.

Carmen a vorbit despre ea și Jador și a explicat că se regăsesc mult unul în caracterul celuilalt și se simt bine împreună, pentru că amândoi sunt oameni modești, care se bucură de lucrurile mărunte pe care le oferă viața.

„Jador este un om simplu, care poate conduce o mașină ieftină și să se simtă bine și poate conduce și una scumpă și să se simtă la fel de bine. Oamenii care sunt cu adevărat valoroși nu se dau mari, nu se cred superiori altora. Noi ne regăsim foarte tare unul în personalitatea celuilalt pentru că am fost și suntem doi oameni modești.”, a spus Carmen de la Sălciua.

Colaborările controversate au curs în ultima perioadă. Deși piesa lor a fost foarte apreciată, se pare că Jador și Carmen au fost detronați de Tzancă Uraganul cu melodia „Mânca-ți-aș hazu”, care a strâns peste 3 milioane de vizualizări în doar patru zile. Melodia este una foarte apreciată, deși nu uimește cu versurile sale simple.

Trendingul este cucerit acum de acești trei artiști, precum și de Theo Rose, care se implică în mai multe colaborări cu maneliști precum Bogdan de la Ploiești, Florin Salam. Să nu uităm de Dani Mocanu, care se numără și el printre artiștii de mare succes.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top