Leo Iorga a fost operat de cancer la picior. Fotografii cu artistul

Ultimul update: joi 22 august 2019 09:35 Data publicării: joi 22 august 2019 09:34
Autor , în Monden

Leo Iorga se luptă cu o boală cruntă încă din anul 2011. Cancerul de care suferă a reccidivat de mai multe ori. Leo este un luptător și a învins de fiecare dată. Acum s-a operat în Germania, pe 12 august.

Leo Iorga a fost operat de cancer la picior. Fotografii cu artistul

Artistul Leo Iorga se luptă de mai bine de 8 ani de zile cu cancerul și boala a ajuns în timp să afecteze mai multe organe. Acum ceva timp Leo a mai suportat o intervenție în Germania la plămâni. Acum el s-a operat la picior și speră să se pună pe picioare cât mai repede pentru a cânta alături de colegii să din trupa Compact la concertul aniversar de pe 20 septembrie 2019.

Citește și: Leo Iorga continuă lupta cu cancerul: „Merg în Cuba unde s-a descoperit un tratament”

De-a lungul timpului, boala lui Leo Iorga s-a mutat la cap, la glandele suprarenale, iar anul acesta tumorile au revenit la plămâni și s-au extins la picior. În anul 2017, artisul de la trupa Compact a început un tratament împotriva maladiei, în Cuba. Apoi a apelat la medicii din Hamburg, Germania. Aici el a fost tratat cu una dintre cele mai noi tehnici de tratare a pacienților bolnavi de cancer. Această metodă se numește Cyberknife și este o tehnică de ultima ora pentru eliminarea celulelor canceroase.

Leo Iorga, după operatia la picior. sursa foto: click.ro

Leo Iorga, după operatia la picior. sursa foto: click.ro

Prietenii lui Leo Iorga au făcut un anunț pe Facebook despre cum a decurs operația acestuia: „Dragi prieteni, operația la piciorul stâng al lui Leo a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să știți că citește tot ce scrieți pe această pagină, știe că îl iubiți. Ascultă și respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu răbdare și cu speranță tratamentul care îi e administrat. Își dorește să revină pe scenă, în fața publicului care îl iubește și pe care îl iubește.

Citește și: Nikita de România a făcut infract! În ce stare se află acum. Mesajul din spital

Alături de el sunt Paula – soția lui, Edy și Paul – cei doi fii, dar și prietenii care îl vizitează la spital. Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu ca Leo să își revină după intervenția chirurgicală și să poată urca pe scenă la concertul aniversar Compact din 20 septembrie”.

Citește și: Cătălin Botezatu a ajuns la spital! Cum se simte în aceste momente

 

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii