Connect with us
Liderul clanului Sadoveanu a fost asasinat. Cine l-a împușcat în cap pe interlop

Monden

Liderul clanului Sadoveanu a fost asasinat. Cine l-a împușcat în cap pe Trandafir

O nouă crimă zguduie lumea interlopilor. Un cunoscut interlop, Aurel Trandafir, a fost împușcat în cap în America. Liderul clanului Sadoveanu a fost asasinat de un alt interlop, iar neînțelegerile ar fi pornit din cauza unei sume de bani. Deși a supraviețuit atacului, organismul său nu a mai putut rezista și a cedat la scurt timp, deși medicii au făcut tot ce le-a stat în putință.

Aurel Trandafir era urmărit internațional

Unul dintre liderii temutului clan Sadoveanu a fost ucis, în Statele Unite, după ce a fost împușcat în cap de un alt interlop provenit din România. Aurel Trandafir a avut un sfârșit asemănător cu cel al lui Emi Pian. Cei doi au fost asasinați din cauza unoor sume mari de bani.

Se pare că între Aurel, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir, liderul Sadovenilor și celălalt interlop era vorba de 200 de mii de dolari. Ucigașul din Buzău avea în plan să îi împuște pe toți cei prezenți, însă doar Aurel a fost victima lui.

Acesta a căzut imediat la pământ și a fost chemată ambulanța. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a supraviețuit și a fost internat de urgență, însă a murit la scurt timp din cauza rănii extrem de grave provocate de glonț.

Aurel Trandafir era urmărit internațional de autoritățile din România din 2018. În acel an a fost condamnat definitiv la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. Bărbatul a reușit să fugă în America, mai exact în Los Angeles, înainte de sentința definitivă a magistraților. Acolo s-a asociat cu alți interlopi români, însă nu au efectuat acte de violență, pentru că astfel de fapte sunt pedepsite aspru în SUA.

Poliția s-a autosesizat

Poliția a mers deja la familia lui Trandafir pentru a discuta cu apropiații acestuia. Autoritățile vor să evite un ventual priveghi la care să să participe un număr mare de persoane, așa cum s-a întâmplat și la Emi Pian. În cazul în care va fi nevoie, Jandarmeria ar fi anunțat că va interveni.

Trupul lui Trandafir urmează să ajungă în țară zilele acestea. Costurile s-ar ridica la aproximativ 30.000 de dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top