Connect with us
Liviu Dragnea s-a sărutat pasional cu iubita, Irina Tănase, în văzul tuturor!

Monden

Liviu Dragnea s-a sărutat pasional cu iubita, Irina Tănase, în văzul tuturor!

Momente tandre pentru Liviu Dragneași Irina Tănase. Aceștia nu s-au mai ascuns și s-au fotografiat sărutându-se pasional. Irina în vârstă de 25 de ani, a fost cea care a postat poza cu mesajul ” Dragostea nu ține cont de vârstă”.

Nu este pentru prima oară când Irina Tănase publică pe rețelele de socializare imagini cu momentele petrecute alături de iubitul ei cu care se zvonește că se va căsători.

Luna trecută Irina a publicat pe rețeaua socială mai multe poze în care apare alături de Liviu Dragnea, în timpul unei vizite la fabrica de ceasuri Ulysse Nardin din Elveția.

La nunta la care au participat cei doi,  au fost prezenţi toţi liderii importanţi ai partidului, printre care şi premierul Viorica Dăncilă.

Istoricul Irinei Tănase

În 2013, a fost remarcată în urma unei acțiuni de voluntariat și a fost cooptată de Andrei Dolineaschi, la acea vreme secretar general al PSD, pentru a organiza congresul PSD din 20 aprilie. În luna octombrie a aceluiași an, Irina a fost angajată la Ministerul Dezvoltării, în funcția de secretar de cabinet, iar opt luni mai târziu a devenit asistenta lui Liviu Dragnea, potrivit declarației de interese de la acea dată.

Jurnaliștii de la Rise Project scriau în vara lui 2017 despre tânără că este secretara lui Dragnea și că liderul PSD a dus-o de mai multe ori în Brazilia. Prima oară a ajuns acolo când avea 21 de ani și devenise de două luni secretara lui.

Citește și: Liviu Dragnea, prima reacție după revocarea lui Kovesi: PSD nu renunță la ideea suspendării președintelui

Primul job al Irinei Tănase a fost la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, pe vremea când acesta era parlamentar PSD.
La 1 octombrie 2013, ea s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale, ca asistentă a lui Liviu Dragnea.

Conform declarației de avere din perioada în care lucra la Ministerul Dezvoltării, Irina Tănase nu are niciun bun de valoare pe numele ei.

2 Comments

2 Comments

  1. eva vanvossen

    2018-07-15T16:13:33+03:00 at 16:13

    Revin…mie mi-ar plesni obrazul de rusine sa-mi fie asociata imaginea cu un barbat de varsta tatei…duduia n-are nici o problema,ba chiar pare mandra,nu?!Cinste parintilor care au crescut-o,mai ales mamei!

  2. eva vanvossen

    2018-07-15T16:10:43+03:00 at 16:10

    Ei…iata un model pentru tinerele fete!este?cum poti,la 21 de ani deveni amanta -asistenta a unui mosulica,apoi,cum poti avea in CV ,,jdemii” de studii si diplome,daruite de acelasi mosulica,drept rasplata pentru servicii de inalta calitate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top