Connect with us
Mama lui Culiță l-a jignit grav pe Jador! Scandalul nu se mai termină la Survivor

Monden

Mama lui Culiță l-a jignit grav pe Jador! Scandalul nu se mai termină la Survivor

Culiță și Jador fac parte din aceeași echipă la Survivor. Cei doi Faimoși se cunosc și dinainte de participarea la competiție și chiar sunt buni prieteni, pentru că au colaborat pentru mai multe piese, care au avut mare succes. Totuși, lucrurile au luat-o razna între ei acum și a izbucnit un mare scandal. Nici mama lui Culiță nu a putut sta deoparte și i-a adresat lui Jador jigniri grave.

Mama lui Culiță, remarcă rasistă

Culiță și Jador au ajuns la cuțit. Deși sunt prieteni buni, foarte apropiați, relația lor nu mai este la fel acum. Culiță i-a reproșat lui Jador că nu știe să se comporte, pentru că s-a certat deja cu prea mulți colegi și nimeni nu ar mai suporta gesturile sale.

Jador a ales să tacă și să nu complice și mai tare lucrurile, deși nu se aștepta la asta din partea lui Culiță. Tot ce a zis a fost că i se pare că prietenul său le ține apărarea fetelor din echipe și că indiferent ce fac acestea, fie că este bine sau rău, el este de partea lor mereu și nu le atrage atenția. Totuși, scandalul nu se oprește aici.

Mama lui Culiță a urmărit și ea de acasă ce s-a întâmplat și, atunci când un fan i-a cerut lui Iancu să-și apere fratele, femeia a lăsat un comentariu rasist, atât la adresa lui Jador, cât și a altor persoane de etnie: „Cine se pune cu niște țigani!!”, a scris mama lui Culiță.

Iar asta nu e tot! Mama Geta a continuat cu jigniri grave într-un vlog destinat discuției despre Survivor. Aceasta și-a ieșit din minți și, purtată de val, nu a mai ținut cont de nimic și a spus numai lucruri dureroase la adresa lui Jador și a altor persoane de etnie.

Ea nu pare să aibă ceva personal decât cu Jador, ci cu toți romii, aducând acuzații grave acestora și numindu-i chiar „ciori”. Mama Geta susține că ei fac țara de râs și că ar trebuie să meargă toți la muncă, pentru că ei sunt cauza celor mai multor probleme.

„Dumnezeu știe ce poate fi acolo. Copilul ăsta Jador, nu are suflet rău! L-ați înjurat pe Culiță pe TikTok, bă țiganilor! Nu vezi că România e… Dă-i dr*cu de țigani! Îi înjur și eu înapoi, ce aveți cu Culiță?

Ciorilor, mergeți la lucru, ciorilor! De la ciori, toată țara-i pe butuci, că nimic nu lucrează ciorile.”, a spus Geta Sterp pe live.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top