Connect with us
Mama lui Jador, adevărul despre relația artistului cu Georgiana. O vrea sau nu de noră

Monden

Mama lui Jador, adevărul despre relația artistului cu Georgiana. O vrea sau nu de noră

Jador este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. El este cunoscut printre cei de acasă, pentru că este un artist îndrăgit de mulți, care a participat și la Puterea Dragostei, un alt show de succes de la KanalD. După ce a primit o scrisoare de dragoste de la fosta lui iubită, se vorbește tot mai mult despre relația celor doi. Și mama lui Jador a dezbătut acest subiect și și-a spus părerea despre fata pe care artistul nu o poate uita.

Jador și Georgiana se cunosc din vremea studenției

Mama lui Jador a vorbit despre relația specială dintre fiul ei și Georgiana, femeia care i-a furat inima iremediabil și pe care nu o poate uita niciodată, deși nu mai sunt împreună deja de mult timp. Totuși, sentimentele dintre ei au rămas la fel de puternice și Jador și-a arătat slăbiciunea pe care o are pentru fată, atunci când a izbucnit în lacrimi după citirea scrisorii pe care ea i-a trimis-o cu ocazia zilei îndrăgostiților.

Mama lui Jador a mărturisit că cei doi se iubeau de pe vremea când erau la facultate și între ei a fost o iubire sinceră, pentru că fata l-a cunoscut pe Ionuț (Jador) înainte să aibă acest succes de acum. Georgiana i-a fost alături în cele mai grele momente și a văzut și partea mai puțin bună a artistului, când se lupta cu sărăcia și avea multe lipsuri, dar a ales să-i rămână alături.

„El a comparat ce a avut cu ce a găsit și a realizat că nu este ceea ce vrea el(…) Eu am apreciat la ea (n.red Georgiana) simplitatea ei, bunătatea ei. Ea l-a iubit pe Ionuț înainte ca el să fie Jador, au împărțit și bune și rele, îl cunoaște și de sărac și de bogat…”, a spus mama lui Jador.

Mama lui Jador o vrea ca noră pe Georgiana

Mama lui Jador spune că Georgiana chiar l-a iubit sincer pe fiul ei și că se bucură că și el și-a dat seama de acest lucru. Ea este convinsă că povestea lor nu s-a încheiat încă și că ea trebuie să devină mama copiilor lui Jador, pentru că este femeia potrivită pentru el.

Mama lui Jador nu ține deloc cu fiul ei și recunoaște că el este cel care a greșit față de Georgiana, când nu a respectat-o și a înșelat-o. Totuși, el și-a dat seama acum de tot și este decis să devină un bărbat serios, pentru că suferă mult din cauza faptului că nu o poate avea în viața lui pe femeia la care mereu visează.

„Eu întotdeauna am discutat cu Ionuț toate problemele lui din viața de zi cu zi de când a plecat de acasă. Știam povestea dintre el și Georgiana și mă bucur enorm de mult că și-a dat seama, în sfârșit, că viața lui fără ea nu se poate. Și mă bucur că l-am văzut așa, că o să realizeze că ea o să fie mama copiilor lui.

L-am încurajat întotdeauna în această relație, dar vedeți cum sunt tinerii, ei se împacă, ei se ceartă. La un moment dat am renunțat să mă mai bag, am zis să decidă el că e viața lui. Mă bucur că emisiunea asta l-a făcut să vadă adevărul și să se gândească la viitorul lui, și la o familie”, a spus mama lui Jador.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top