Connect with us
Margherita de la Clejani și Johnny Depp: care este legătura dintre cei doi

Monden

Margherita de la Clejani și Johnny Depp: care este legătura dintre cei doi

În ultima perioadă Margherita de la Clejani a intrat în gura presei după ce a făcut un accident rutier. În momentul în care a lovit cu mașina sa o mașină parcată, polițiștii au observat că se afla sub influența unor substanțe interzise. Acest lucru a șocat pe toată lumea. Află mai multe despre legătura pe care Johnny Depp o are cu Margherita de la Clejani.

Margherita de la Clejani și Johnny Depp: care este legătura dintre cei doi

Cel mai surprinzător lucru legat de acest accident este faptul că Margherita a avut o reacție total diferită de cum se purta înainte. Atitudinea pe care o afișat-o este una superioară și arogantă. De fapt, cântăreața a declarat că este o vedetă de la Hollywood și că în mașină se afla Johnny Depp atunci când a avut accidentul.

Deși toți cei care au auzit această declarație au crezut că Margherita de la Clejani era doar arogantă, de fapt a existat un sâmbure de adevăr. Familia din Clejani de fapt are o relație de ani de zile cu celebrul actor de la Hollywood. Aceștia au cântat în casa actorului și mai mult, actorul a venit la aceștia acasă. Aici a petrecut o noapte de neuitat alături de cântăreții de muzică de petrecere.

20 ani de prietenie

Legătura dintre Johnny Depp și familia din Clejani este veche de 20 ani. Aceștia s-au cunoscut în anul 2000 când s-au împrietenit. Se pare că actorul este un fan al muzicii gipsy și de aceea a dorit să îi cunoască mai bine pe cântăreții din Clejani. Imediat cum i-a cunoscut, i-a invitat acasă la el pentru a cânta la una dintre petrecerile ținute de el.

„O prietenie lungă îl leagă pe Clejani de Johnny Deep. Ei s-au cunoscut în anul 2000, atunci când Ioniţă a cântat alături de Taraful Haiducilor, în filmul actorului american, „The Man Who Cried”. Din acea zi, piratul s-a îndrăgostit de muzica gipsy aşa că i-a chemat pe Ioniţă şi pe Viorica să îi cânte acasă, în Los Angeles.

După câțiva ani, trupa „The Hollywood Vampires”, din care fac parte Johnny Depp, Joe Perry şi Alice Cooper, a susţinut în Capitală un concert de zile mari. Odată cu vizita lui în România, Johnny Depp nu a uitat de vechii lui prieteni, Ioniţă şi Viorica de la Clejani. Superstarul i-a vizitat pe aceştia în casa lor din afara Bucureştiului.

Au stat la poveşti, iar Johnny a fost răsfăţat cu cele mai alese bucate. Şi pentru că 45 de kilometri îi despărţeau de aglomeraţia urbană, lăutarii şi Depp au putut petrece departe de ochii curioşilor, în plus i-au făcut cadou și două cămăși tradiționale, realizate manuale, una dintre ele fiind purtate de starul mondial chiar în spectacolul din București. Mai mult, în acea seară, Deep a fost plimbat și plin cluburi, iar la brațul lui a stat Margherita, cu sânii dezgoliți și privirea pierdută doar spre american”, au declarat apropiații artiștilor români, conform Wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top