Connect with us
Mirela Vaida, secretul unei căsnicii perfecte. Cum s-au schimbat lucrurile de când au apărut copiii

Vedete

Mirela Vaida, secretul unei căsnicii perfecte. Cum s-au schimbat lucrurile de când au apărut copiii

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV ale momentului. Ea se bucură de mare succes în cariera sa în televiziune, care a prins și mai mare contur odată cu prezentarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1. În plan personal, lucrurile stau la fel de bine, având în vedere că Mirela are o familie numeroasă și fericită. Află care este secretul unei căsnicii de succes de la una dintre cele mai mari familiste.

Mirela Vaida, despre o căsnicie durabilă, de succes

Mirela Vaida trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 10 ani lângă soțul ei, Alexandru. Bărbatul este mai retras, nu îi place să apară la televizor și nici să se expună pe rețelele de socializare, nu este activ în acest sens, dar o sprijină pe soția lui din umbră, în tot ceea ce face.

Mirela parcă radiază de fericire mereu și se vede că este o femeie împlinită și o mamă grijulie. Despre căsnicia ei, Mirela are doar cuvinte de laudă. Se declară o soție respectată, pentru că soțul ei nu i-a greșit niciodată până acum și a demonstrat că o iubește și este un om cerebral. Ea nu își pune problema că Alexandru ar putea face un lucru grav, care să conducă la despărțire.

„Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil.”, a declarat Mirela.

Mirela Vaida și Alexandru, dependenți de copii

Totuși, lucrurile s-au mai schimbat de când în viața lor au apărut cei trei copii, însă iubirea este cu atât mai mare de când au devenit părinți și familia lor s-a mărit. Dacă pentru ea și Alexandru, Ziua Îndrăgostiților nu a fost ceva special, cei doi se asigură că își demonstrează iubirea ori de câte ori au ocazia.

Ei nu pot sta prea mult timp departe de cei mici, motiv pentru care Mirela și soțul ei au renunțat la vacanțele în doi, mai ales pentru că se plictiseau fără prezența copiilor și au ajuns la concluzia că fără ei nu se mai simt în largul lor și sunt incompleți.

”Soțul meu este un om foarte cerebral, foarte rațional, care vede ce se întâmplă în jurul nostru, care vede că aceşti copii au nevoie de noi. Crezând că avem nevoie de odihnă doar noi doi, am avut mici escapade, de un weekend, la munte, la mare sau într-un citybreak, şi ne-a fost atât de dor de ei, şi ne-am cam plictisit fără ei, încât ne-am dat seama că noi fără copii nu mai avem sens.

Viața e goală fără copii, fără ei suntem incompleți şi ne-am întors rapid acasă. Nu există că nu mai ai viață de cuplu. Bine, nu mai eşti ca la început, dar e alt nivel de relație, de familie, nu putem compara lucrurile”, a spus vedeta pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top