Connect with us
Nico internată de urgență la spital din cauza unei diete

Monden

Nico internată de urgență la spital din cauza unei diete

Cantareata a marturisit ca, dorind sa fie si ea slaba, ca multe dive din showbiz, a tinut diete. Din pacate, una singura a dat-o peste cap.

Nico, de urgenta la spital din cauza ‘dietei ucigase’ care a facut-o si pe Adelina Pestritu sa se simta rau. Este vorba de dieta Dukan, un regim alimentar foarte greu de tinut. Din cauza combinatiilor alimentare din dieta, Nico s-a ales cu carente de fier.

Cantareata Nico a ajuns de urgenta la spital din cauza dietei Dukan. Medicii au poreclit-o ‘dieta ucigasa’ deoarece multe persoane se simt rau in timp ce o tin. Artista sustine ca a slabit 1 kg pe zi, dar nu mai vrea sa tina Dukan, niciodata!

Nico, de urgenta la spital din cauza Dukanului

”Dukanul nu o să-l mai ţin niciodată pentru că mi-a fost rău. Am avut un şoc foarte, foarte nasol. Nu ştiu, de la proteine, nu ştiu ce s-întâmplat.

Doar primele zile le-am ţinut, după care m-a luat cu tremurici, am ajuns până la urmă la perfuzii şi apoi a trebuit să iau vitamine. Am slăbit 7 kilograme în 7 zile, adică 1 kilogram pe zi, dar şi acum spun acelaşi lucru: Dukanul nu o să mai ţin niciodată!”, a declarat Nico după ce a ajuns la spital.

Nico, stil de viata echilibrat

”Ideal este să mănânci puţin şi des. Un măr, o banană, le iau mereu în gentuţă, am descoperit că făceam o mare greşeală când nu respectam mesele, secretul este să ai cinci mese pe zi.

Mănânc dimineţa bine şi ultima masă o am la ora opt, nouă. Dacă merg la vreun eveniment şi văd vreun ecler ceva…n-ai cum, mai bine stai acasă. Îmi fac pofta şi a doua zi mănânc mai puţin sau deloc”, a mărturisit artista potrivit SpyNews.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top