Nicoleta Luciu și-a micșorat stomacul! De ce a făcut acest lucru

10.04.2018
Nicoleta Luciu și-a micșorat stomacul! De ce a făcut acest lucru

Nicoleta Luciu a avut o greutate care a fluctuat în ultimii ani. După nașterea celor patru copii, vedeta a slăbit foarte mult după fiecare sarcină.

Nicoleta a dezvăluit și care este secretul său. Aceasta nu a apelat la vreo operație, ci și-a micșorat stomacul în mod natural.

„Eu am mâncat foarte puţin în general şi mi-am mişorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Şi mănânc şi eu. Dar… împart o porţie în zece, iar eu mănânc a zecea parte. Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentaţiile culinare sunt mari.

Plus că n-am concurenţă. Ai văzut cum este, la Bucureşti, dacă mergi la un eveniment şi vezi o femeie mai slabă, imediat te pui şi tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi şi cantităţi foarte, foarte mici”, a declarat Nicoleta Luciu pentru viva.ro.

Vedeta a dezvăluit că în fiecare zi consumă foarte multe fructe și legume.

„În afară de cele două mese pe zi, mai beau patru litri de suc de citrice, în special grepfruit. Asta şi înainte de masă. În rest, mănânc fructe şi legume. Morcovi, broccoli, gulie, mere şi struguri, mai nou. Cei negri îmi plac de mor”, a adaugat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu a uimit pe toată lumea cu dieta sa

După ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Zsolt Csergo și a devenit mamă, Nicoleta a decis să își urmeze soțul la Miercurea Ciuc.  După prima sarcină, aceasta s-a îngrășat aproximativ 30 de kilograme, pe care le-a dat jos într-un timp record. Și când a rămas însărcinată cu tripleți, Nicoleta s-a îngrășat. Dar a reușit să uimească pe toată lumea cu voința sa. În numai câteva luni, aceasta a revenit la silueta care a consacrat-o.

CITEȘTE ȘI: Nicoleta Luciu și-a dezvăluit secretul: Cum să scapi de celulită ieftin și rapid
Nicoleta Luciu și noua operație estetică. Despre ce ar putea fi vorba?
Nicoleta Luciu a dezvăluit secretul pentru a scăpa de vergeturi