Connect with us
Nu pierde vremea deloc. Răzvan Simion, surprins în prezența unei brunete focoase

Monden

Nu pierde vremea deloc. Răzvan Simion, surprins în prezența unei brunete focoase

Răzvan Simion a trecut peste despărțirea de cântăreața Lidia Buble. Deși părea că el este cel care a suferit mai mult din cauza rupturii, se vede treaba că și-a revenit. Prezentatorul TV al matinalului de pe Antena 1 are din nou aceeași energie cu care și-a obișnuit telespectatorii, și în plus, și-a reluat ieșirile de seară, la restaurante, înconjurat de prieteni. Recent a fost surprins la restaurantul lui Dani Oțil, lângă o frumoasă brunetă.

Are Răzvan Simion o nouă iubită?

La câteva luni după ce a anunțat despărțirea de Lidia Buble, Răzvan și-a reintrat în rolul de burlac liber ca pasărea cerului, Prezentatorul TV a suferit din cauza rupturii dintre el și cântăreață, însă, așa cum e normal să fie, viața merge înainte. Recent, simpaticul de la Neața a fost surprins într-o postare pe Instagram, lângă o tânără brunetă cu părul lung. Imaginile au fost publicate de către Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu.

Nu pierde vremea deloc. Răzvan Simion, surprins în prezența unei brunete focoase

Este vorba despre un story postat pe contul de Instagram al lui Vidaicu, unde i-a taggat pe Dani Oțil, pe Gabriela Prisacariu, pe Monica Munteanu și pe Futuristul – Răzvan Simion. Bruneta de lângă Răzvan nu a fost etichetată, așa că identitatea ei rămâne un mister.

Ce mai face Lidia Buble

Pe de altă parte, nici Lidia Buble nu pierde timpul. Nu, nu are o nouă relație, însă își continuă proiectele, petrece mai mult timp cu familia ei și cu prietenele de la București.

Mai noul, cântăreața a lansat o piesă alături de trupa Vunk, piesă care a prins foarte bine pe Youtube. Pe Instagram, Lidia Buble este foarte activă, acesta fiind locul unde ține legătura cu fanii ei. Postează zilnic, și, uneori face și story în care abordează diverse subiecte. Din când în când, fosta iubită a lui Răzvan, își îndeamnă fanii să o întrebe curiozități, iar ea le răspunde în stilul caracteristic, cu umor și sinceritate.

Răzvan Simion și Lidia Buble și-a spus adio în această vară, după o relație de 5 ani. Gurile rele spun că Lidia și-ar fi dorit foarte mult ca Răzvan să facă pasul cel mare și să o ceară, și că de aici relația lor a început să se răcească.

Pe de altă parte, în mesajul în care a anunțat despărțirea, matinalul de la Neața a scris că Lidia nu mai era fericită lângă el și că îi redă libertatea.

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.”, a scris Răzvan în mesajul de adio.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top