Connect with us
Răzvan, ce spui? Uite cine o curtează pe Lidia Buble

Vedete

Răzvan, ce spui? Uite cine o curtează pe Lidia Buble

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu câteva luni, însă, viața merge înainte. Blonda este acum o femeie singură și independentă, care se preocupă și mai mult de aspectul ei fizic. Se pare că rezultatele încep să se vadă pentru că Buble atrage din ce în ce mai mult atenția vedetelor masculine autohtone și nu doar a lor.

Răzvan, ce spui? Uite cine o curtează pe Lidia Buble

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble este liberă ca pasărea cerului. Motivul despărțirii îl știu doar ei, cert este că trec printr-o perioadă diferită de ceea ce au trăit în ultimii ani. Evident, toată atenția este pe partea feminină a fostului cuplu Buble – Simion. Se pare că Lidia a ajuns să primească complimente din partea unui actor de peste hotare. Este vorba despre Dominic Purcell din serialul Prison Break.

Lidia este în cea mai bună formă a ei, investește timp și bani în sport, masaje corporale și haine, pentru a fi mereu în pas cu cele mai noi tendințe.

Cântăreața este foarte activă pe contul ei de Instagram, unde postează zilnic, și de mai multe ori. La o poză publicată recent, în care blonda se află la volanul mașinii, și i se văd picioarele, i-a comentat actorul din Prison Break. Domnic Purcell a scris – nice pins, în traducere – frumoase picioare. Lidia i-a răspuns imediat prin câteva emoticoane care arată că e încântată de compliment.

După o perioadă în care au existat zvonuri cu privire la despărțirea dintre Buble și Simion, cel din urmă a făcut marele anunț. Matinalul de la Neața a scris pe Instagram o postare în care a precizat că el și Lidia s-au despărțit. El a spus că Lidia nu mai este fericită lângă el, și că îi cere iertare pentru că la un moment dat a devenit insuficient.

În mesaj, Răzvan a mai scris că îi redă libertatea.

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa şi construim proiectul muzical şi în rest doi… foşti iubiţi…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept”, a scris matinalul de la Neața în mesajul în care a anunțat despărțirea.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top