Connect with us

Monden

Primul mesaj al Andreei Marin, după ce a anunțat că are PROBLEME de SĂNĂTATE: „Eu sunt din nou…”

Ieri, Andreea Marin și-a speriat fanii, atunic când a anunțat că are niște probleme de sănătate.

Vedeta a ajuns pe patul de spital, pentru o serie de investigații, iar medicii au descoperit că sunt ceva probleme care merită analizate cu atenție.

Vedeta și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe rețelele de socializare că urmează o pauză pentru ea.

Citește și: Andreea Marin a spus totul despre Mihaela Rădulescu: “Rivalitatea dintre mine și ea…”

În pozele postate pe o rețea de socializare de Andreea Marin se observă că starea de sănătate actuală nu este deloc una bună.

Dragi oameni dragi, zilele astea sunt un roboțel cablat prin multe fire, agățate permanent de corpul meu și conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-ați tot dat emoții în ultimii 25 de ani, dar știu, stiu, și eu vouă. Așa că voi sta liniștită și nu vă speriați că nu mă găsiți la telefon, mail sau … la ușa. Iau o binemeritată pauză până redevin om normal.

Citește și: Dan Capatos la cuțite cu Andreea Marin – Ce s-a întâmplat între cei doi

Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate! Mulțumesc pentru înțelegere și acest scurt răgaz.”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Vedeta le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje

Astăzi, vedeta a scris primul mesaj în care le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje de susținere.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesajele frumoase și susținere, să începeți săptămâna cu dreptul, cu zâmbet, cu putere și cu o îmbrățișare din partea mea! Eu sunt din nou pe baricade, cu forțe proaspete. Bună dimineața! Prețuiește viața!”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare.

Andreea Marin are o fetiță împreună cu Ștefan Bănică, de care s-a despărțit în 2013. În același an, vedeta s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, însă la finalul anului 2016, vedeta a anunțat că divorțează. Aceasta a mai fost căsătorită și cu Cristian Gheorghiță (1995–2000).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top