Connect with us
smiley-laura-cosoi

Vedete

Smiley și Laura Cosoi s-au întâlnit în culise: cântărețul a luat-o în brațe!

Cuplul Smiley și Laura Cosoi a fost foarte îndrăgit de fani, iar despărțirea lor de acum mai bine de 5 ani a smuls multe lacrimi. În cadrul emisiunii de talente pe care o prezintă alături de actorul Pavel Bartoș, Smiley a avut parte de o surpriză de zile mari.

Laura Cosoi și-a făcut apariția în culise, ca susținător al unui concurent de pe scena „Românii au talent”. Când a văzut-o, artistul s-a prefăcut că leșină, iar când și-a revenit, a luat-o în brațe pe fosta iubită. Plăcut surprins de apariția Laurei în culisele emisiunii, Smiley a exclamat zâmbind: „Doamne, văd bine? M-a luat inima!”

Smiley a făcut anunțul: „Marea mea dragoste e...”

Smiley și Laura Cosoi au făcut și o poză împreună!

Smiley si Laura Cosoi

Sursă foto: cancan.ro

Colegul și prietenul său, Pavel Bartoș, n-a ratat momentul pentru a introduce o tachinare aluzivă: Dar de ce te-ai înroşit?”La final, depășind momentul, toți trei, alături de concurentul Doru Maftei, au făcut un selfie care a mai detensionat atmosfera.

Smiley și Laura Cosoi au format un cuplu extrem de îndrăgit și popular timp de cinci ani, însă și-au spus „adio” în anul 2012. S-au speculat multe motive pentru ruptura acestei relații, precum și multe ocazii de împăcare, însă cei doi nu au revenit la sentimente mai bune niciodată. De la despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai afișat în mod oficial cu nicio iubită. Pe de altă parte, artista s-a căsătorit în anul 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean.

Citește și: Smiley lanseaza piesa “Flori de plastic” si scurtmetrajul animat conceput ca videoclip

Într-un interviu acordat Revistei Tango, Laura Cosoi spune despre despărțirea de Smiley că a fost o „deblocare” pentru ea: „În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, ăsta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul. Eu, când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top