Connect with us
Simona Gherghe este în doliu! A murit una dintre cele mai dragi persoane din viața ei

Monden

Simona Gherghe este în doliu! A murit una dintre cele mai dragi persoane din viața ei

Simona Gherghe trece prin momente foarte grele! Și-a pierdut una dintre cele mai dragi ființe: pe bunica sa. Femeia s-a stins chiar de 1 mai și nu a avut parte de pomana pe car eși-ar fi dorit-o. După cum bine știți regulile impun prezența a maxim 8 persoane la o înmormântare. Prezentatoarea este cea care și-a anunțat fanii de tragicul eveniment.

Simona Gherghe, distrusă de durere! A murit cea mai dragă persoană

Vedeta Antenei 1 a scris un mesaj lung și foarte emoționant pe rețelele de socializare. Ea i-a adus un omagiu bunicii sale și a scris cuvinte deosebite la adresa acesteia. Ea a povestit și cum mâncarea favorită a bunicii sale era pizza și cât de mult femeia și-ar fi dorit o pomană la care toată lumea să consume acest preparat. Simona Gherghe a făcut tot posibilul ca dorința bunicii sale să fie îndeplinită, chiar dacă nu a putut să organizeze un parastas asa cum se cuvine, cu mai mule persoane.

„Și ai plecat, mamaie… În prima zi de mai, în luna luminată. În ultimii ani, pe toți cei care treceau să te vadă, îi întrebai dacă vor veni la înmormântarea ta. N-am fost decât opt inși, c-așa-i în stare de urgență… Cu măști pe față, fără să ne putem îmbrățișa, măcar”, este o parte a mesajului cutremurător postat de Simona Gherghe.

„Ți-ai fi dorit o pomană cu pizza, mâncarea ta preferată. N-a fost să fie nici asta, dar o să am grijă să mănânce multă lume pizza. De trei zile și trei nopți, mi-am retrăit toată copilăria, scene întregi din vacanțele de la țară, raiul pe pământ, pe care le credeam uitate. Cumva, toată viața mi-am imaginat că, atâta vreme cât avem bunici pe pământ, rămânem copii. De trei zile, mamaie, m-am făcut mare”, a mai scris vedeta pe Instagram.

„Las fotografiile astea aici, ca să rămână. Sunt făcute la ultima noastră întâlnire, în noiembrie, când ți-am adus-o și pe Ana. De atunci, nu ne-am mai întâlnit decât de whatsapp. Așa îl vedeai și pe Vlad, Ionuț, cum îi ziceai tu, căci îți poartă numele. Drum lin, mamaie Ioana! Să-l pupi și pe tataie când vă întâlniți, acolo sus! Sunteți amândoi în inimile noastre!”, a completat fosta moderatoare de la Acces direct.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top