Connect with us
Simona Gherghe are probleme mari. A povestit totul fanilor

Vedete

Simona Gherghe are probleme mari. A povestit totul fanilor

Simona Gherghe are probleme mari în plină pandemie de coronavirus. Fosta prezentatoare tv le-a povestit totul fanilor săi, chiar pe rețelele de socializare. Este distrusă de durere și nu se poate recupera mai repede!

Simona Gherghe are probleme mari. A povestit totul fanilor

Fosta prezentatoare de la Antena 1 a făcut anunțul îngrijorător pentru fanii ei, pe rețelele de socializare. Ea a mărturisit să suferă de dureri crunte chiar acum, când se află în izolare la domiciliu. Are mari probleme cu durerile de spate, care nu îi dau pace și în acest moment ia analgezice foarte puternice, dar acestea își fac efectul doar pe moment.

”Sunt praf cu spinarea. Am făcut o contractură musculară foarte puternică și de vreo două zile sunt pe niște analgezice foarte puternice (…) Pe moment îmi fac bine, dar când revine durerea îmi vine să mă urc pe pereți”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe se numără printre numele sonore din showbiz care îi îndeamnă pe români să stea acasă și să respecte toate regulile impuse de autorități. Ea își încurajează fanii în mod constant și încearcă să le țină moralul sus.

Singurul lucru care ma sperie, in toata povestea asta, e ca nu stim cand se va termina. Dar ce stiu cu siguranta e ca vom iesi cu totii schimbati. Vom invata sa traim mai domol, sa apreciem tot ce avem, sa nu ne mai facem planuri mari, caci uite ce mici suntem…

Sa ne bucuram de fiecare iesire in aer liber, intr-un parc, ca de-o vacanta. Sa fim uniti, sa ne uitam unii in ochii celorlalti si mai putin in telefoane.

E o vreme a schimbarii, poate cel mai greu test al generatiei noastre. SANATATE, PUTERE SI SOLIDARITATE! ❤️ #covid19 #solidaritate #stamacasa #simonagherghe, a mai scris Simona Gherghe pe Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top