Connect with us
Acuzații extrem de grave la "Mireasa"! Una dintre mame spune că o fată este posedată

TV

Acuzații extrem de grave la „Mireasa”! Una dintre mame spune că o fată este posedată

Nici bine nu a început emisiunea Mireasă, că au și apărut bisericuțele și tensiunile între concurenți. Culmea, mai multe tensiuni sunt între mame și fete, decât între viitoarele mirese. Cea mai vocală mamă este, de departe, doamna Mia, mama lui David, care nu face economie de cuvinte și nici de critici, reproșuri, sau chiar afirmații grave. După ce i-a zis Andrei că este urâtă, acum s-a luat de Andreea. Ce a putut să spună despre ea, nu are nicio justificare.

Nu iartă pe nimeni

Atmosfera din casa Mireasa este de departe de a fi una liniștită și caldă, în care toată lumea se înțelege bine și nu sunt certuri. Doamna Mia, mama lui David este cea care apare în aproape fiecare ceartă, fiind una dintre cele mai vocale mame. Are câte o părere pentru fiecare fată și mamă, păreri pe care nimeni nu i le cere. Reușește să supere fetele, și apoi spune că nu a vrut, nu a avut intenții rele. După ce a spus tare și răspicat că Andra este urâtă, acum a spus că Andreea este posedată.

În mod normal aceasta este o afirmație extrem de gravă. Andreea, însă, nu a fost foarte deranjată pentru că a declarat că doamna Mia este o persoană falsă, care spune vrute și nevrute.

„Îmi față îmi spune bebelușul meu, dar pe la spate vorbește altele”, a spus Andreea.

De altfel, în momentul în care Simona Gherghe i-a cerut explicații mamei lui David, aceasta nu a recunoscut că a folosit cuvântul posedat. Ea a spus că acesta este un cuvânt pe care nu îl are în vocabular, deși toată lumea a văzut imaginile.

„Eu nu folosesc acest cuvânt. Nu l-am folosit niciodată. Eu nu am spus așa ceva”, a declarat mama lui David.

A ținut totuși să sublinieze că Andreea are o energie negativă și că ea știe asta pentru că se conectează cu universul.

Mama lui David este tolerată de fete și de celelalte mame din casa Mireasa. Deși obișnuiește să-și dea cu părerea, grav, despre toți și toate, se pare că nimeni nu o bagă atât de mult în seamă, încât să se și supere pe ea.

Bătaie în casa Mireasa

În afară de discuțiile contradictorii care sunt la ordinea zilei, între băieți a avut loc un conflict care a escaladat. În weekend-ul care a trecut, David și Ionuț s-au bătut în casa Mireasa. Comportamentul lor le-a supărat tare pe cele două mame care i-au tras deoparte și le-au cerut socoteală.

Ionuț și-a spus povestea în fața celorlalți băieți.  El spune că a devenit agitat și furios de când a plecat mama lui de acasă.

Mama lui și-a refăcut viața și nu a mai vrut să știe de Ionuț și de fratele lui în vârstă de 27 de ani. Acesta este motivul pentru care Ionuț a venit în emisiune însoțit de mătușa lui. Se pare că tânărul nu a trecut peste asta și suferă în continuare.

„Dacă mă vezi, vreau să îți spun că mi-e dor de tine. Sper să mă vezi la emisiune, și să mă suni și pe mine când plec de aici. Nu sunt supărat pe tine, te iubesc și vreau să ne întâlnim. Au trecut patru ani”, este mesajul pe care Ionuț i l-a transmis mamei lui care a părăsit familia.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top