Connect with us
Tatăl lui Michael Jackson, Joe Jackson, a murit! Bărbatul avea 89 de ani

Monden

Tatăl lui Michael Jackson, Joe Jackson, a murit! Bărbatul avea 89 de ani

Tatăl lui Michael Jackson, Joe Jackson, a murit la vârsta de 89 de ani. Bărbatul era internat de mai multe zile la spital, după ce starea de sănătate se înrăutățise.

Bărbatul suferea de mai mulți ani de diabet zaharat și, potrivit apropiaților, acesta avea și o formă de demență.

În anul 2015, Joe Jackson a suferit un accident vascular, iar acesta l-a lăsat temporar orb.

Citește și: Richard Harrison, prezentatorul emisiunii “Așii amantetului”, a murit

„Tatăl meu este foarte, foarte fragil și nu mai are mult de trăit. Familia trebuie să fie alături de el, lângă patul lui. Asta este dorința noastră, în ultimele lui zile. Mama este foarte îngrijorată. Nici măcar doctorul nu ne dă detalii. Nu ar trebui să implorăm și să ne certăm ca să îl putem vedea pe tatăl nostru. Cei care sunt acum în jurul lui cred că știu mai bine, dar nu este așa”, spunea Jermaine, fratele lui Michael Jackson în urmă cu doar câteva zile.

Joe Jackson s-a născut în 26 iulie 1928 și a devenit cunoscut datorită copiilor săi

Tatăl lui Michael Jackson, precum și al lui Janet, La Toya, Jermaine și Marlon, a înființat la începutul anilor 1960 trupa The Jackson 5, care îi includea pe Jackie, Tito și Jermaine. Mai târziu, s-au alăturat grupului Marlon și Michael și de acolo până la recunoașterea internațională nu a mai durat prea mult. Zvonurile despre abuzurile la care erau supuși copiii săi au ieșit la iveală.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu copiii lui Michael Jackson, la 8 ani de la moartea artistului

Michael Jackson a spus de multe ori în timpul vieții că nu a avut o copilărie fericită, iar Neverland-ul construit de el este o formă de a trăi aceste momente pe care tatăl său i le-a furat.

Dintre copiii lui Joe Jackson, Michael a fost cel care s-a remarcat și nu a trecut mult timp până când a fost numit „regele muzicii pop”. După ce Michael a murit în anul 2009, Joe și Katherine Scruse, femeia cu care a fost căsătorit din 1949, au preluat custodia celor trei copii ai artistului.

Foto: Hepta.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top