Connect with us

Monden

Viorel Lis, de urgență la spital! Ce a pățit fostul edil al Capitalei

Viorel Lis a ajuns de urgență la spital astăzi, din cauza unor probleme de sănătate. În ultimii ani, acesta s-a confruntat cu mai multe probleme.

În zorii zilei, acesta s-a trezit cu o durere puternică de cap, așa că Oana Lis a decis să îl ducă degrabă la urgență.
Pentru că l-a auzit că acuză dureri de cap, Oana a hotărât să meargă împreună cu soțul său la un consult de specialitate.

„Dimineața mea a început așa… cu Vio la neurolog pentru că îl cam durea capul. Așa cum am promis la căsătorie… la bine și la greu.”, a mărturisit Oana Lis pe contul ei de socializare.

Viorel și Oana

„Sănătate maximă vă doresc ,dacă Viorel e bine si tu esti fericită!”, i-au transmis prietenii virtuali Oanei.

În luna noiembrie a anului trecut, Viorel Lis a fost operat de colecist, după ce s-a simțit rău. Oana a fost extrem de speriată.

„Nu mai pot, jur. Mă bucur doar că mai vin oameni pe la mine și mai uit de ale mele. Nimeni nu știe ce e în sufletul meu. N-am ieșit deloc din casă azi de frică.

Citește și: Oana Lis, clipe de coșmar: “M-a agresat fizic, mi-a spart geamul şi mi-a rupt hainele”

„Astăzi, acum câteva ore, dormeam în pat, știam că Viorel e în camera lui și eram foarte linistită. Din somn așa, m-a luat. Am rămas foarte panicată. Eram aici, în pat, iar el doarmea în camera lui. Am auzit un zgomot și am fugit.

L-am văzut ca a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede, că se simte rău. Am sărit din pat, am văzut că se dezechilibrează. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat, cu fața în jos. L-am ținut cu toată forță de bluză, dar n-am putut să-l țin bine.

Citește și: Viorel Lis, pus pe gânduri de moartea Ilenei Ciuculete. Ce i-a spus Oanei Lis

Oana și Viorel Lis s-au căsătorit în 2011

Din pat a căzut pe jos și s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic. Cred că a avut un AVC (accident vascular cerebral), pentru că mătușa mea a avut așa ceva și am găsit-o așa, că știu simptomele”, povestea atunci Oana, extrem de afectată de situație.

Oana și Viorel Lis trăiesc o poveste de dragoste atipică. Cei doi s-au cunoscut pe când Oana avea 18 ani, iar Viorel Lis era primarul Capitalei. În 2011, cei doi s-au căsătorit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top