Connect with us
Vloggerul Colo, din nou în mediul online. Ce mesaj a avut pentru fanii lui

Monden

Vloggerul Colo, din nou în mediul online. Ce mesaj a avut pentru fanii lui

Vloggerul Colo a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce a instigat la violență și hărțuire sexuală împotriva fetelor minore. Într-un vlog de pe canalul său de YouTube, acesta a vorbit despre cât de rău ar trebui tratate fetele din ziua de azi, în special cele care nu au împlinit 18 ani. De asemenea, el a povestit și o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani. După ce a ieșit de sub control judiciar, respectând interdicția impusă de autorități, acesta a revenit în mediul online cu un mesaj pentru fanii lui.

Vloggerul Colo, din nou în mediul online. Ce mesaj a avut pentru fanii lui

Vloggerul a realizat în anul 2017 un filmuleț în care a vorbit despre cât de urât ar trebui tratate minorele din ziua de azi pentru felul în care se îmbracă, care atrage atenția bărbaților și i-ar instiga la fapte neplăcute și chiar a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu o minoră. Gestul său a fost analizat și a intrat în atenția autorităților, care s-au autosesizat.

Deși a încercat să-și ceară scuze, să îndrepte greșelile făcute și chiar a realizat un alt video în care a vorbit despre aceste aspecte, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiindu-i interzisă activitatea în mediul online din cauza faptului că a instigat la la violență și abuz împotriva minorelor.

După ce și-a ispășit pedeapsa și a stat departe de rețelele de socializare pentru aproximativ două luni, acesta s-a întors cu un mesaj pentru fanii lui. Vloggerul Colo e-a transmis printr-o postare pe contul său de Instagram că este bine și le-a mulțumit pentru suport. În plus, el a mărturisit că, în timpul avut la dispoziție, s-a gândit la tot ceea ce s-a petrecut și ce va fi de acum înainte și consideră că merită o a doua șansă, la fel ca orice om.

„Salutare șefanilor! Vreau să vă anunț că sunt bine și că vă mulțumesc pentru tot suportul acordat în această etapă dificilă din viața mea. Am avut la dispoziție peste 60 de zile să mă gândesc la ce lucruri am spus în trecut și ce voi face de acum înainte. Este uman să greșești.. și consider că oricine merită o a două șansă!’, a transmis vloggerul Colo pe Instagram.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top