Connect with us
Vulpița de la Acces Direct, replică neașteptată! Ce a spus când a fost întrebată cine este Nicolae Ceauşescu

Monden

Vulpița de la Acces Direct, replică neașteptată! Ce a spus când a fost întrebată cine este Nicolae Ceauşescu

Vulpița de la Acces Direct, declarație șoc despre Nicolae Ceauşescu. Fanii au taxat-o dur când au văzut ce spune despre fostul lider al României!

Vulpița a lui Viorel nu are pic de cultură generală! A dovedit-o în cadrul emisiunii Acces Direct, când a fost pusă să vorbească despre Nicolae Ceaușescu. Nimeni nu se aștepta ca Veronica să aibă o asemenea reacție.

Cei doi au fost plimbați pe la Snagov și filmați pentru emisiune. În acest context, Vulpița de la Acces Direct a fost întrebată cine a fost Nicolae Ceaușescu. Fără să ezite prea mult, femeia a spus sincer și senin: „Nu știu”.

Din cauza acestei replici, telespectatorii emisiunii de la Antena 1 și internauții au fost revoltați. Eu taxat-o imediat pe Vulpița pentru ignoranța de care a dat dovadă vizavi de fostul lider comunist al României.

„În loc sa mergi la fetita stai în București și bați Barbu ca Veronica ai sa ramai fără fetita; Nu stiu ce e în sufletul tău dar mai bine le spuneai să vă ducă acasă la fetiță să o aduci și pe ea la soare și la piscină să se bucure dar tu știi numai să te rupi pe manele să apari la tv fără muncă fără grija fetiței” , i-au mai spus internauții.

Vulpița de la Acces Direct, din nou la altar?

Vulpița și Viorel au anunțat, în cadrul emisiunii Acces Direct, că ar face din nou nuntă. Cei doi au fost deja la Biserică, pentru a discuta despre reînnoirea jurămintelor.

„Urmează să reînnoim de acum jurămintele. Contează mult, deoarece asta ne-a unit și trebuie reînnoite, pentru ca să ne unească din ce în ce mai tare, pentru a fi o relație strânsă, legată între noi. Nici eu nu am toate părțile bune, dar nu chiar atât de rele încât să nu poți să le duci”, a spus Viorel.

Cei doi soți au spus că sunt gata să lase în urmă certurile și problemele. Au mai spus că le trebuie și un nou rând de verighete, pentru atunci când vor face ceremonia de reînnoire a jurămintelor de nuntă.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top