Connect with us
Vulpița și Viorel au mers la biserică. Cei doi își reînnoiesc jurămintele

Vedete

Vulpița și Viorel au mers la biserică. Cei doi își reînnoiesc jurămintele

Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Soții Stegaru au rămas în atenția publicului de câteva luni bune, de când Vulpița a venit la TV să-și pună povestea de viață. Aceasta a declarat că a fost violată de mai mulți bărbați, dar, de fapt, totul s-a desfășurat de bunăvoie. Cei doi soți se află într-un conflict continuu, se ceartă și se împacă, ceea ce aduce un rating mare postului care i-a consacrat. Deși au apărut imagini scadaloase cu Vulpița și alt bărbat, Viorel a iertat-o și au planuri mari: vor să își reînnoiască jurămintele.

Vulpița și Viorel au mers la biserică. Cei doi își reînnoiesc jurămintele

De curând, au fost publicate imagini compromițătoare cu Vulpița. Ea a uitat că acasă o așteaptă soțul ei și a căzut în brațele unui alt bărbat, chiar în plină zi, pe iarbă. Mai mult, ea a fost filmată de o altă persoană care asista la toată scena compromițătoare și imaginile au ajuns pe mâna presei, deși amantul ei a asigurat-o că le va șterge. Imaginea Veronicăi a fost din nou pătată, iar Viorel a avut de suferit.

Viorel Stegaru a fost foarte supărat din cauza imaginilor cu soția lui, însă a decis să o ierte pe Vulpița, să treacă cu vederea faptele nepotrivite, mai ales că evenimentul este unul mai vechi. Acum, cei doi au luat o decizie importantă. Ei au hotărât că este momentul potrivit de a-și reînnoi jurămintele, pentru a întâri legătura dintre ei. Drept urmare, au mers la biserică pentru a se ruga la Dumnezeu, dar și pentru a sta de vorbă cu duhovnicul lor.

Cu această ocazie, Vulpița a mărturisit că a fost sfătuită de duhovnicul ei să rămână alături de Viorel până la sfârșitul vieții, să facă tot posibilul pentru a forma o familie fericită, iar tânăra a ascultat cu atenție sfaturile. Viorel a fost foarte încântat de această idee.

„Urmează să reînnoim de acum jurămintele. Contează mult, deoarece asta ne-a unit și trebuie reînnoite, pentru ca să ne unească din ce în ce mai tare, pentru a fi o relație strânsă, legată între noi. Nici eu nu am toate părțile bune, dar nu chiar atât de rele încât să nu poți să le duci.”, a spus Viorel.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top