Connect with us
Îi priește demisia de la Acces Direct. Ce face acum Emily Burghelea

Vedete

Îi priește demisia de la Acces Direct. Ce face acum Emily Burghelea

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus chiar în direct. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că se petrec lucruri neplăcute în ceea ce privește personajul Vulpița. Ea susținea că tânăra din Blăgești ar fi bătută de soțul ei, iar Antena 1 ascunde aceste detalii. Se pare că această schimbare i-a adus multe beneficii tinerei vedete, care spune că a avut doar de câștigat.

Îi priește demisia de la Acces Direct. Ce face acum Emily Burghelea

Emily a avut curajul să spună lucrurilor pe nume și, deși știa că riscă să fie dată în judecată, a ales să dezvăluie toate neregulile ce se petrec în spatele camerelor. Ea a declarat că acum primește numeroase amenințări, telefoane de la apelanți ascunși și chiar i s-a zis că va fi îngropată de vie. Ea este conștientă de puterea postului de televiziune la care a lucrat, dar mărturisește că nu a mai putut îndura cele întâmplate și a ales să afle toată lumea ce se întâmplă acolo.

Deși mulți credeau că succesul Emilianei se încheie odată cu demisia de la Acces Direct, se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru fosta asistentă TV. Așadar, Emily este mai fericită decât niciodată. Tânăra zice că a renăscut după plecarea ei de la Antena 1 și că a trecut la un alt nivel, unde a învățat să se bucure de tot ceea ce îi oferă viața, de lucrurile mărunte care se ivesc și, nu în ultimul rând, să se aprecieze pe ea însăși. Ea susține că se neglijase în perioada în care avea postul în televiziune.

„De când a trebuit să plec din televiziune sunt alt om. Călătoresc, visez și iubesc. Sunt mai liniștită și îmi place la nebunie! Am doar 21 de ani, dar până la vârsta asta am gonit prin viață ca nebuna. Am realizat multe dar… în tot acest timp am uitat ceva. Am uitat de mine. Am uitat că o carte bună îți poate aduce un zâmbet pe buze, am uitat ce bine e să ai timp să-ți savurezi cafeaua dimineața în liniște și am uitat că fericirea se găsește în lucruri care nu au valoare materială. Îi mulțumesc vieții că m-a adus pe drumul ăsta. Simt că am trecut la nivelul următor.”, a scris Emily Burghelea, pe Instagram.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top