Connect with us
Vulpița și Viorel se întorc la TV

Monden

Vulpița și Viorel se întorc la TV

După o perioadă de pauză, Veronica – Vulpița și soțul ei Viorel Stegaru se vor întoarce pe micile ecrane. Cel mai probabil, cei doi vor apărea din nou la emisiunea Acces Direct, care i-a făcut cunoscuți. Noul sezon al emisiunii ese programat să înceapă luni, 17 august, de la orele 17.00.

Vulpița și Viorel se întorc la TV

Cele două personaje vedetă ale emisiunii Acces Direct, moderată de către Mirela Vaida vor reveni pe micile ecrane. După o perioadă de pauză, din motive cunoscute de toată lumea, Vulpița și Viorel vor apărea din nou la TV. Cei doi soți s-au făcut cunoscuți prin intermediul acestei emisiuni care le-a prezentat povestea de viață.

Din cauza situației sensibile în care s-au aflat, cei doi au fost nevoiți să petreacă o bună parte de timp acasă, fără activitățile cu care erau obișnuiți de câteva luni.

Se pare, însă, că totul va reveni la normal din 17 august, când emisiunea Acces Direct va reveni pe postul Antena 1.

În această perioadă, postul a difuzat ediții best off ale emisiunii Acces Direct. În perioada în care au lipsit de pe micile ecrane, Veronica și Viorel Stegaru au stat în casă și singurul eveniment notabil pentru ei a fost ziua de naștere a lui Viorel.

Veronica și Viorel Stegaru sunt doi soți din județul Vaslui, comuna Blăgești. Au apărut la TV, pentru prima dată, în ianuarie 2020, după ce inițial apăruseră într-un interviu pentru ziarul vasluian Vremea Nouă.

La acea vreme, Veronica declara că a fost răpită de trei bărbați și violată de unul dintre aceștia. Pe 13 ianuarie 2020, cei doi au fost invitați pentru prima dată la emisiunea Acces direct, care a avut ca subiect dezbaterea presupusului caz de viol al Veronicăi.

Pe parcurs, cuplul Stegaru a fost invitat în mod constant la Acces direct. Episoadele au avut ca subiect principal problemele din căsnicia acestora, create de presupusele acte de infidelitate ale Veronicăi.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. ANA VASILE

    2020-08-17T16:27:08+03:00 at 16:27

    O NUUUUUUUUUUU MAI VREM ACEASTA CURVA NEEDUCATA CU SOTUL EI LA TV…HUOOOOOOOOOOOOOOO PANARAMELORRRRRRRRRRRRR

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top