Connect with us
A murit Ionela Prodan - Anamaria Prodan a anunțat moartea mamei sale

Știri

A murit Ionela Prodan – Anamaria Prodan a anunțat moartea mamei sale

Ionela Prodan a murit. A murit Ionela Prodan. Lumea folclorică este mai săracă de astăzi. Mama Anamariei Prodan s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, în data de 16 aprilie. Anamaria Prodan a anunțat pe Facebook moartea Ionelei Prodan. Huff.ro a anuțat în EXCLUSIVITATE moartea Ionelei Prodan în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Ionela Prodan a murit – Cele mai noi știri

Actualizare, ora 12:45 – Gabi Luncă a făcut o declarație emoționantă referitoare la moartea Ionelei Prodan.

Mesajul Anamariei Prodan după moartea mamei sale: „Tu nu ai murit!”

Anamaria Prodan a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook după ce s-a aflat că mama ei, Ionela Prodan, a murit.

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Când viața greu te va ncerca
Și n suflet teama ți va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranța moare ultima !

Nu te lasă încovoiat
De drumul greu, întortocheat
Ce soarta ți l așterne n fata
Nu i fa pe plac la șugubeață !

Ridica fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer
In rest toate sunt trecătoare
Pe a omului vieții cărare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila.

Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte.

Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!

Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, este mesajul Anei.

Florin Condurățeanu a prevestit oarecum moartea Ionelei Prodan. Cu nici o lună în urmă, acesta a spus că știe adevărul despre starea artistei și a spus cu ce s-a confruntat cântăreața.

Ce a mărturisit Condurățeanu despre Ionela Prodan

„Nu ai cum să slăbești atât de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al șchiopătării pancreasului a fost slăbirea drastică în kilograme. S-a dovedit a fi o problemă în sistemul ei digestiv”, a declarat jurnalistul Florin Condurățeanu la România TV.

Ionela a recunoscut chiar ea că perioada în care a slăbit enorm a fost una grea pentru ea: „Am zis că trebuie să fac ceva, fetele mele nu au dat atenţie. Anamaria din grasă nu mă scotea (..)

Am fost cu Ana în Italia şi mi-am luat haine, dar majoritatea le-am luat cu mult sub mărimea pe care o aveam. Eu aveam măsura 18-20 şi am ajuns la 12, aproape 6 numere”.

„Mama nu are nicio metastaza, astea sunt pure golanii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecata cu munca. Sa fim seriosi, daca mama avea asa ceva, eu o lasam singura?

Da, este internata in spital, dar in niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus. Este chiar binisor, sub stricta atentie a unei echipe foarte bune de medici.

Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim in permanenta la fel. Toata lumea sa se linisteasca. Mama nu are vreo boala terminala”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf pentru cancan.ro când mama ei era internată.

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special”, a spus Şerban Bălănescu, directorul medical al unităţii spitaliceşti pentru news.ro.

Cine a fost Ionela prodan

Ionela Prodan a fost una din cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Originară din Oltenia, Ionela a lansat o serie de șlagăre revoluționând lumea folclorică.

Ionela Prodan a venit pe lume într-o zi de octombrie, pe data de 6 în anul 1947. A devenit remarcată datorită felului unic în care a interpretat piese din folclorul românesc, mai ales cele în duet cu Ion Dolănescu.

Ionela a fost mama impresarei Anamaria Prodan, cunoscută după ce a ajuns să impresarieze jucătorii de fotbal de la FCSB (fosta Steaua).

Și-a făcut testamentul din timp

Ionela a presimțit în ultima vreme că nu mai are mult de trăit. Doamna muzicii populare și-a făcut testamentul din timp.

„Mi-am făcut nişte hârtii dintr-alea acolo şi le-am pus să semneze pe amândouă! Am discutat cu ele, «Ce casă vrei tu, din România, din Bucureşti, de afară?» Astea, astea, astea, le-am înşirat acolo: «Hai, pe care o vrei tu? pe aia, pe aia?»

Şi le-am pus să semneze acolo şi acum le-am întrebat şi mi-au spus: «Mami, ştii că am pierdut hârtia aia pe care mi-ai dat-o tu!»“, a povestit Ionela Prodan reporterilor emisiunii „Star News“ de la Antena 1

„Habar nu am, ştiu că mi-a adus o foaie o dată, am pus-o pe undeva pe la bucătărie, când am spălat salata, am dat cu apă pe ea şi cred că am aruncat-o după. Deci nu mai am niciun testament, nici eu, nici Anca“, a precizat la Star News Anamaria Prodan.

Decorată de Ion Iliescu

Importanța Ionelei Prodan nu a fost certificată doar de distincțiile pe care le-a primit de-a lungul vieții de la specialiștii în muzică, ci și de președinția României.

În anul 2002, Ion Iliescu i-a conferit artistei la 29 noiembrie Crucea Națională Serviciul Credincios clasa a III-a pentru „crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”.

Ionela, formată la Craiova

Ionela s-a născut la Dăbuleni, iar de locul natal o leagă o serie de amintiri, unele frumoase, altele extrem de triste.

„Craiova este locul meu de formare intelectuală ca om, dar şi ca interpret al cântecului popular românesc. La Universitatea din Craiova am absolvit cele două facultăţi: Istorie – Geografie şi Istorie – Filosofie.

La Ediţia a II-a a Festivalului „Maria Tănase“ din Craiova (1970), la care am primit Marele Premiu al Festivalului, l-am cunoscut pe marele folclorist prof. Hari Brauner, căruia îi datorez foarte mult din cariera mea de artist interpret al cântecului popular.

Tot în Bănie, în studiourile Radio Craiova, am realizat şi primele înregistrări muzicale. Aici am lansat primele mele melodii populare: „Pădure, dragă pădure“, „În pădure la Zăval“, „La Jii, murgule la Jii“, ajungând să fiu iubită şi recunoscută nu numai de publicul din Oltenia mea natală, ci şi de iubitorii de folclor autentic din întreaga ţară”, a declarat artista într-un interviu pentru Gazeta de Sud.

Ionela Prodan a fost pe 8 ianuarie 2018 la TEO SHOW

Cântăreața a vorbit despre viața ei, despre felul în care a crescut, dar și despre lucrurile pentru care a luptat, la TEO SHOW. Cântăreața le-a mulțumit fraților ei pentru că a crescut-o.

Știri pe subiectul Ionela Prodan:

Daniel Șuta, editor senior

1 Comment

1 Comment

  1. Jose

    2018-04-17T09:37:46+03:00 at 9:37

    D-zeu sa o odihneasca … «Ce casă vrei tu, din România, din Bucureşti, de afară?»

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top