Connect with us
Accident terifiant în Bălțești. Primele imagini de la locul tragediei

Știri

Accident terifiant în Bălțești. Primele imagini de la locul tragediei

Accident deosebit de grav în județul Prahova. Trei persoane, între care un copil de şapte ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident produs, luni după-amiază. Accidentul a avut loc pe un drum judeţean, între localităţile Măgurele şi Bălţeşti, judeţul Prahova.

Două autoturisme s-au răsturnat, dar, deocamdată, nu se ştie în ce condiţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova două maşini s-au răsturnat în timp ce circulau pe drumul judeţean dintre localităţile Măgurele şi Bălţeşti.

Printre victime se află și un copil de 7 ani

Toate cele trei persoane aflate în autovehiculele răsturnate au murit pe loc. Între victime, se află şi un băiat de 7 ani.

Accident terifiant în Bălțești. Primele imagini de la locul tragediei

Accident terifiant în Bălțești. Primele imagini de la locul tragediei

Primele date arată că celelalte două victime sunt un bărbat de aproximativ 30 de ani şi o femeie în vârstă de 40 de ani.

Deocamdată nu se ştie în ce condiţii s-a produs accidentul iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a avut loc accidentul.

Te-ar putea interesa și Accident în Sâncrăieni, Harghita! A fost activat planul roșu de intervenție

Accident deosebit de grav în Sâncrăieni, Harghita, pe 4 iunie 2018. Un autoturism a intrat într-un microbuz în care se aflau 20 de persoane. Șoferul autoturismului a murit pe loc, iar soția sa a rămas încarcerată. Planul roșu de intervenție a fost activat imediat.

„Astăzi la 13.31, ISU Harghita. Un microbuz cu persoane și un autoturism s-au ciocnit în Sâncrăieni, Harghita. A fost activat planul roșu de intervenție. Din informații, conducătorul autorturismului a decedat, soția a rămas încarcerată. Alina Ciubotariu,

Alți șapte răniți sunt în curs de evaluare medicată”, a declarat Alina Ciubotariu, purtătorul de cuvânt ISU Harghita pentru digi24.ro.

La fața locului au fost mobilizate următoarele resurse: 1 autospecială pentru victime multiple.

1 ambulanță SMURD, 3 ambulanșe SAJ, 1 descarcerare grea cu spital mobil, 1 autospecială complexă de stingere cu modul de prim ajutor.

În urma activării Planului Roșu, au mai fost alertate încă 4 echipaje de prim ajutor SMURD și Elicopterul SMURD.

Citește și Brașov: Accident în Lunca Câlnicului – O persoană a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top