Connect with us
Accident violent la Băicoi. Sunt mai multe victime, intervin descarcerarea și SMURD

Știri

Accident violent la Băicoi. Sunt mai multe victime, intervin descarcerarea și SMURD

Accident deosebit de grav pe DN1. Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN1, la Băicoi.

Trei mașini au fost implicate într-un accident violent. 5 persoane se aflau în autoturisme la momentul impactului. Una dintre ele a rămas încarcerată.

Potrivit ISU Prahova, s-a solicitat interventia unui echipaj de la Descarcerare. La fata locului s-au mai deplasat echipaje ale Politiei, o ambulanta SMURD si un echipaj ISU cu o autospeciala de stingere.

Știre în curs de actualizare

Citește și Gorj. Accident în Bumbești-Jiu. Un copil și-a pierdut vederea din cauza unui accident la locul de joacă

Accident în Bumbești-Jiu. Un copil în vârstă de trei ani și opt luni din Bumbești-Jiu a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut și a fost lovit de un leagăn în parc. Micuțul se afla cu părinții săi în parc atunci când s-a întâmplat tragedia. Copilul a fost transportat de urgență la spital, unde a ajuns pe masa de operație. Din nefericire, medicii nu au putut să îi redea vederea copilului.

De la începutul săptămânii s-au înregistrat mai multe accidente pe șoselele din România

„Ruginit, nevopsit, rupt spătarul la el. Plagă, resturi de la fierul acesta. Erau bucăţi de metal, era ruginit. În ochi”, își aduce aminte tatăl, imediat după accident.

Mama copilului este disperată și se gândește să vândă totul pentru a face rost de bani. Doar un transplant de cornee i-ar putea salva vederea copilului.

Citește și Accident terifiant în Bălțești. Primele imagini de la locul tragediei

Accident deosebit de grav în județul Prahova. Trei persoane, între care un copil de şapte ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident produs, luni după-amiază. Accidentul a avut loc pe un drum judeţean, între localităţile Măgurele şi Bălţeşti, judeţul Prahova.

Două autoturisme s-au răsturnat, dar, deocamdată, nu se ştie în ce condiţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova două maşini s-au răsturnat în timp ce circulau pe drumul judeţean dintre localităţile Măgurele şi Bălţeşti.

Printre victime se află și un copil de 7 ani
Toate cele trei persoane aflate în autovehiculele răsturnate au murit pe loc. Între victime, se află şi un băiat de 7 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top