Connect with us
Adrian Alexandrov spune adevărul despre fetița Elenei Udrea. Ce s-a întâmplat în Costa Rica

Știri

Adrian Alexandrov spune adevărul despre fetița Elenei Udrea. Ce s-a întâmplat în Costa Rica

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica, iar Adrian Alexandrov a rămas să aibă grijă de Eva Maria.

În ultima perioadă, au apărut tot felul de teorii legate de fetița Elenei Udrea. Una dintre acestea spune că aceasta ar fi cumpărat copilul de la o localnică din Costa Rica.

Contactat să comenteze teoria conform căreia Elena Udrea ar fi cumpărat copilul, Alexandrov a mărturisit că nici măcar nu prea are ce să comenteze și a etichetat subiectul drept „niște aberații ordinare”, scrie spynews.ro.

Adrian Alexandrov a povestit cum s-a întâmplat toată scena în privinţa arestării iubitei sale, Elena Udrea, direct de pe străzile din Costa Rica.

”Noi eram la o scurtă plimbare. Am fost opriţi de patru agenţi (…) S-au prezentat şi ne-au spus că Elena trebuie să-i însoţească.

Eram panicaţi că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, m-am gândit doar ce voi face cu fetiţa pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină.

Am încercat să vorbesc cu ei în engleză şi le-am explicat că acest copil trebuie să mănânce în jumătate de oră. Ne duceam spre casă că trebuia să o hrănească.

Mi-au spus că îmi vor lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor, să merg la tribunal, să iau lapte.

Din informaţiile pe care le am, Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol, cu câteva luni în urmă.

S-a dus la el, i-a spus că dacă are vreodată nevoie de ele să le contacteze, să se prezinte la faţa locului, să vadă ce e de făcut (…)

Adrian Alexandrov: Elena Udrea este refugiat provizoriu

Nu ştiu de ce au acţionat aşa plus că atât Alina cât şi Elena au statut de refugiat provizoriu. Atunci când a ajuns la tribunal, le-a spus celor de la Interpol că are un carnet provizoriu de refugiat la dosar.

Ei au zis că nu ştiu de existenţa acestui document. De ce cei din România nu au ataşat acest document, când au trimis dosarul către Interpol?

Pentru că, mă gândesc eu, dacă aceştia ar fi văzut documentul care atestă statutul de refugiat poate le-ar fi chemat, ar fi stat de vorbă şi nu ar fi fost nevoie de această acţiune în stradă”, a povestit Adrian Alexandrov, la Antena 3.

Citește și: Ce a dezvăluit vecinul Elenei Udrea despre arestarea ei în Costa Rica: „Nu mi-am imaginat..”

Citește și:Primele declaraţii ale Elenei Udrea după ce a fost arestată în Costa Rica

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top