Connect with us

Știri

Breaking News: Un tânăr a intrat cu mașina în mulțime în Brăila: 10 VICTIME

Scene de groază în fața unui mall din Brăila. Un tânăr de 20 de ani a intrat în mulțime cu mașina rănind două persoane, conform Agerpres.

UPDATE, 14:59: Bilanțul victimelor a ajuns la 10.

Un tânăr de 20 de ani a intrat cu maşina, duminică, în uşile de acces de la mall-ul din Brăila, rănind două persoane. Înainte cu puţin timp, el înjunghiase un bărbat într-o comună din apropierea municipiului Brăila, cu care avusese un conflict, şi rănise alte două persoane, pe centura oraşului, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

Acesta a fost reţinut.

„Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localităţii Cazasu. Ulterior, acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în nişte pietoni, şi-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reţinut”, a declarat Laura Dan.

La faţa locului au intervenit o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

În imaginea acestui articol este atacatorul care a fost arestat. Știrile PRO TV a publicat imaginile cu individul care a spus că trebuie ”să curgă sânge în țara asta”,

CITEȘTE ȘI: Incendii devastatoare în California: 23 de morți. Flăcările au ajuns la vilele vedetelor

Continue Reading
You may also like...

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top