Connect with us

Știri

Cine sunt cei implicaţi în rezolvarea crimei de la metrou. Decizia Ministerului de Interne

Echipa Brigăzii Transporturi Publice București implicată în găsirea femeii acuzate de omor după ce a împins o tânără pe linia de la metrou va fi recompensată. Ministrul de Interne, Carmen Dan a decis acest lucru pentru profesionalismul dovedit.  

„Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite felicitări polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București care au reușit, în doar câteva ore, să identifice persoana suspectă de săvârșirea faptelor teribile din stațiile de metrou Costin Georgian și Dristor 1”, se arată într-un comunicat al MAI.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne le mulțumește cetățenilor care au sprijinit polițiștii la elucidarea acestui caz, dovedind implicare și solidaritate.

Citeşte şi Cum a scăpat prima femeie de criminala de la METROU. Declaraţii halucinante despre suspectă

Suspectul principal a fost la câteva ore după teribilul gest

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei, într-un comunicat.

O tânără a murit, marți seară, după ce a fost împinsă de o femeie în vârstă de 36 de ani pe linia de metrou la stația Dristor 1.

Femeia ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără. Femeia şi-a împins victima spre linia de metrou la stația Costin Georgian, însă aceasta nu a pățit nimic.

Miercuri dimineață, femeia a fost reținută pentru 24 de ore printr-o ordonanță a Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Toataă noaptea femeia de 36 de ani a fost ţinută la audieri.

Potrivit surselor citate, femeia este cercetată pentru omor și tentativă la omor.

Citeşte şi MAMA criminalei de la metrou, mărturie CUTREMURĂTOARE. Ce le-a declarat anchetatorilor

Femeie suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor 1 a fost prinsă de poliţişti. Miercuri dimineaţă, procurorii au decis să o reţină pentru 24 de ore.

Aceasta urmează să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, suspecta va fi expertizată psihiatric pentru a se vedea dacă avea discernământ în momentul comiterii gestului şocant.

La audieri a fost adusă şi mama suspectei

Femeia a încercat să le explice oamenilor legii cauza gesturilor fiicei sale. Mama femeii le-ar fi povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată sexual şi, în urma incidentului, ar fi rămas cu sechele, scrie ziarul Click.

Surse au declarat că mama criminalei le-a spus anchetatorilor că fiica ei ar fi fost victima abuzurilor unor femei în Spania. Ea le-ar mai fi povestit despre fiica ei că ura femeile şi că probabil acesta ar fi şi motivul crimei.

O tânără a murit marţi în staţia de metrou Dristor 1 după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou.

Tânăra a fost reţinută noaptea trecută de poliţişti după câteva ore. Aceeaşi femeie fusese implicată într-un incident asemănător în staţia Costin Georgian, însă victima a reuşit să scape şi a anunţat poliţia.

Femeia suspectată de comiterea crimei de la metrou a fost prinsă după câteva ore în centrul Capitalei, în zona Unirii. Ea a fost dusă la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Citeşte şi Un MARTOR al crimei de la staţia de metrou Dristor 1 rupe tăcerea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top