Connect with us
Declarația unui pasager din vagonul care a lovit-o pe Alina: "Am simțit ..."

Știri

MAMA criminalei de la metrou, mărturie CUTREMURĂTOARE. Ce le-a declarat anchetatorilor

Femeie suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor 1 a fost prinsă de poliţişti. Miercuri dimineaţă, procurorii au decis să o reţină pentru 24 de ore.

Aceasta urmează să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, suspecta va fi expertizată psihiatric pentru a se vedea dacă avea discernământ în momentul comiterii gestului şocant.

La audieri a fost adusă şi mama suspectei care a încercat să le explice oamenilor legii cauza gesturilor fiicei sale.

CE A SCRIS PE FACEBOOK FEMEIA DE 36 DE ANI CARE A UCIS O FEMEIE GĂSIŢI AICI

Chemată la rândul ei la audieri, mama femeii le-ar fi povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată sexual şi, în urma incidentului, ar fi rămas cu sechele, scrie ziarul Click.

Surse au declarat că mama criminalei le-a spus anchetatorilor că fiica ei ar fi fost victima abuzurilor unor femei în Spania. Ea le-ar mai fi povestit despre fiica ei că ura femeile şi că probabil acesta ar fi şi motivul crimei.

O tânără a murit marţi în staţia de metrou Dristor 1 după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou.

Tânăra a fost reţinută noaptea trecută de poliţişti după câteva ore

Aceeaşi femeie fusese implicată într-un incident asemănător în staţia Costin Georgian, însă victima a reuşit să scape şi a anunţat poliţia.

Femeia suspectată de comiterea crimei de la metrou a fost prinsă după câteva ore în centrul Capitalei, în zona Unirii. Ea a fost dusă la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Citeşte şi Cine este autoarea crimei de la metrou – Femeia a ucis o tânără în stația Dristor 1 și a atentat la viața alteia

Dimineaţă, procurorii au decis reţinerea femeii. Surse judiciare au declarat că femeia, care se numeşte Magdalena Şerban şi este din Craiova, a fost incoerentă pe toată durata audierilor. Aceasta nu a reuşit să ofere anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

Suspecta este din judeţul Dolj şi are 36 de ani. Ea era născută în localitatea Ostroveni, dar locuia de mai mulţi ani în Bucureşti.

Marţi seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în faţa metrolului, la staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani

Din primele date ale oficialilor, cele două femei nu se cunoşteau, deşi ambele sunt din Craiova. Suspecta Magdalena Şerban s-a mutat în Capitală în urmă cu câţiva ani.

Citeşte şi Cum a scăpat prima femeie de criminala de la METROU. Declaraţii halucinante despre suspectă

Victima a murit pe loc, iar atacatoarea a plecat de la faţa locului ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi expertizată psihologic.

Oamenii legii încearcă să afle motivele care au împins-o pe femeie să comită crima oribilă de la metrou. Femeia a fost audiată ore în șir și pe toată durata, ea a fost incoerentă,

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic.

Citeşte şi Un MARTOR al crimei de la staţia de metrou Dristor 1 rupe tăcerea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top