Connect with us
Noi detalii ies la iveală despre polițistul pedofil!

Știri

Detalii halucinante! Ce a făcut polițistul pedofil în noaptea în care Bogdan Gigină a murit. Care este legătura cu Gabriel Oprea

Noi dezvăluiri halucinante au ieşit la iveală despre Eugen Stan, poliţistul-pedofil. Mai exact, se pare că acesta ar fi organizat traseul lui Gabriel Oprea, în noaptea în care a murit Bogdan Gigină, susţine jurnalistul Silviu Sergiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul susţine că Emanuel Rene Vornicu, şeful poliţistului pedofil Eugen Stan, era persoana pe care Gabriel Oprea o contacta pentru a-l informa asupra traseului pe care urma să îl parcurgă. Ulterior îl suna pe Eugen Stan, care avea sarcina de a organizat traseul fostului ministru Gabriel Oprea.

„Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele 1,2 şi 6, adică exact pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea. Din acest motiv, era omul de încredere al lui Oprea, care-l suna personal si-l anunţa că trebuie să meargă încolo şi-ncoace.

Emanuel Rene Vornicu îl folosea pe Eugen Stan pe post de om de încredere, inclusiv de şofer personal. Pe Eugen Stan îl puteai găsi în majoritatea timpului în intersecţiile apropiate de sediul MAI, dirijând circulaţia. Era permanent la dispoziţia lui Vornicu.

Când Oprea suna şi anunţa că ”în 5 minute plecăm în direcţia X”, Vornicu punea mâna pe telefon, îl suna pe Eugen Stan, care, din teren, organiza traseul Interesului Naţional”, scrie Silviu Sergiu.

De asemenea, el ar fi fost prezent în trafic chiar în noaptea în care s-a produs accidentul în care Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa.

„În seara morţii lui Bogdan Gigină, se pare că scenariul acesta s-a aplicat întocmai.

De aceea, Eugen Stan ar putea fi un martor important în dosarul tragicului accident. Dosar pe care DNA nu l-a trimis încă în judecată, deşi doamna Kovesi ne asigura că o va face pnă la sfârşitul lui 2017.

Ar cam fi timpul, pentru că au trecut doi ani de atunci…”, mai scrie jurnalistul Silviu Sergiu.

Te poate interesa și: Un martor rupe TĂCEREA. Cum a atacat poliţistul pedofil în 2016, detalii incredibile

Un martor rupe tăcerea şi aduce detalii incredibile în ancheta care a şocat toată România. Acesta povesteşte cum a acţionat poliţistul de la Brigada Rutieră în 2016.

Astfel, noi detalii ies la iveală despre polițistul pedofil. Un martor a povestit ce s-a întâmplat în incidentul din 2016.

“În jur de 12 noaptea venea de la serviciu, iar un tip îmbrăcat în civil a început să o atace chiar când a intrat în scara blocului.

Femeia a fost agresată, bătută, a început să țipe. Atunci câțiva vecini au ieșit și l-au imobilizat. Poliția a venit și l-au legitimat, iar bărbatul era cadru din ministerul de Interne.

Martorul a povestit cu lux de amănunte cum a acţionat pedofilul
Eu nu l-am văzut atunci pe agresor. L-au prins exact când ieșea pe ușă. Era îmbrăcat într-o geacă de piele, iar mașina lui era parcată chiar la scara blocului. Au venit zilele următoare doi ofițeri ai Poliției să îmi ceară imagini din perioada când s-a întâmplat incidentul.

Ei au spus că imaginile nu sunt clare, că nu au identificat persoana”, a declarat Ștefan Smeu, administratorul blocului pentru Antena 3.

Cazul pedofilului Eugen Stan a șocat România. Bărbatul, care lucra în Poliția Română, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a abuzat un băiat de 9 ani și o fată de 5 ani într-un lift din cartierul Drumul Taberei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top