Connect with us

Știri

Grav accident în Italia. Un microbuz cu români, strivit de TIR

Un grav accident a avut loc în Italia, unde un microbuz cu români și un TIR s-au ciocnit. Microbuzul a fost strivit de autocamionul care circula în sens opus, notează presa italiană.

Accident grav în Italia

Accidentul a avut loc în zona de serviciu Arino-vest de pe A4, în direcția Veneția-Padova, notează crorrietedelveneto.corriere.it.

Trei români au fost răniți în urma impactului, iar din primele informații oferite de poliție, microbuzul plin cu români ar fi intrat în TIR-ul care staționa în zona Arino-Vest.

Aproape un milion de români stau în Italia

„Numărul total al românilor care au plecat pentru a-şi găsi o slujbă în străinătate este dificil de cuantificat, însă din datele primite de la autorități ale statelor membre ale UE și din studiile realizate, putem estima că peste 2 milioane de cetăţeni lucrează în afara granițelor României, cu precădere în state membre ale Uniunii”, au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii Ministerului Muncii.

CITEȘTE ȘI: Tensiunea escaladează. Conflict la granița cu România: răniți și arestați

Statul oferă 2.500 de lei. Iată cine sunt norocoșii și ce acte vă sunt necesare

SURPRIZĂ: Klaus Iohannis nu mai candidează pentru al doilea mandat de președinte?! Ce funcție ar urma să ocupe de anul viitor

După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora

Anca rupe tăcerea după eliminarea de la Exatlon! Ce nu s-a văzut la TV: “S-a ocupat intens de chestia asta!”

Daniela Gyorfi a luat legătura cu mama ei, plecată în Ceruri. E incredibil ce susține că i-a transmis

„La 1 ianuarie 2011, în Italia locuiau 968.576 de cetăţeni români, conform Institutului Național de Statistică din Italia. Între timp, numărul cetăţenilor români rezidenţi a crescut cu aproximativ 80.000, în ciuda efectelor negative ale crizei economice asupra pieţei muncii în Italia, au spus oficialii Ministerului Muncii. Nu ştim însă câţi dintre ei lucrează legal în Italia”, notează economica.net.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top