Connect with us
INCENDIU DEVASTATOR in Canada: Flacarile nu pot fi oprite

Știri

INCENDIU DEVASTATOR in Canada: Flacarile nu pot fi oprite

Incendiu devastator in Canada: flacarile s-au extins pe o suprafata de 1.000 de kilometri, iar autoritatile din acest stat spun ca se confrunta cu cel mai grav incendiu din ultimii 20 de ani.

Catastrofa din Canada capata proportii apocaliptice. Peste 1.000 de kilometri de padure sunt afectate, iar pompierii au dificultati uriase in stingerea focului. Chiar si la aceasta ora acestia se chinuie sa potoleasca flacarile. Zeci de mii de persoane au fost evacuate din orasul Fort McMurray, afectat de catastrofa.

Pentru a realiza proportiile catastrofei, jurnalistii de la BBC compara suprafata incendiului cu cea a orasului New York. Incendiul a izbucnit din motive necunoscute pana la aceasta ora si afecteaza padurile din Alberta. Fort McMurray este unul din cele mai importante orase petroliere din Canada.

Raport Colectiv. Incendiul a durat 153 de secunde

INCENDIU la aeroportul din Abu Dhabi

Exista in continuare persoane blocate in nordul orasului din randul celor care nu au putut fi evacuate la timp. Se zvoneste ca o scurgere de petrol ar fi produs incendiul apocaliptic. Vom reveni cu alte amanunte in masura ce vor aparea. Pana atunci, vezi imaginile tragediei, mai jos:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top