Connect with us
Jaf armat la o bancă din Baia Mare! Autorii au reușit să fugă cu 100000 de lei

Știri

Jaf armat la o bancă din Baia Mare! Autorii au reușit să fugă cu 100000 de lei

Un jaf armat a avut loc în această dimineaţă la o bancă din Baia Mare. Potrivit unor surse, doi indivizi au intrat în interiorul sucursalei Banca Transilvania şi au sustras în jur de 100000 de mii de lei.

Jaful a fost dat în jurul orei 11:40. Banii au fost sustraşi din două case, dar una dintre angajate a reuşit să apese butonul de panică. Potrivit unor informaţii neoficiale, suspecţii au reşit să fugă cu 100.000 de lei.

Citește și: Elicopter prăbușit lângă Turda miercuri după-amiază

„La 11,40 am fost sesizaţi prin 112 că la o unitate bancară de pe strada Victoriei, două persoane au sustras, sub ameninţare, o sumă de bani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi desfăşoară cercetări”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Poliţia a instituit filtre în tot oraşul. Suspecţii sunt căutaţi peste tot. Accesul în bancă al publicului pe durata cercetărilor efectuate de poliţişti este restricţionat.

Niciun angajat al băncii n-a fost rănit în timpul jafului. La ieșirile din Baia Mare au fost instituite filtre ale poliției, aceștia urmând să verifice toate mașinile care părăsesc orașul. Sunt filtre ale poliției pe DN 1C la ieșirile spre Satu Mare și Dej, pe DN 18B la ieșirea spre Târgu Lăpuș dar și pe DN 18B la ieșirea spre Baia Sprie.

Te-ar putea interesa și: Jaf armat la o banca din Bistrita! Agresorul este cautat de Politie!

Un jaf armat s-a produs la un sediu al bancii Raiffeisen din Bistrita, marti, 5 iulie 2016. Un barbat inarmat a intrat in sediul unitatii bancare cu un pistol in mana si i-a cerut casierei sa ii dea banii din seif. Pana in acest moment nu se cunoaste prejudiciul creat.

Citește și: Jafurile din Sinești: Trei suspecți, reținuți. Ce a decis ministrul Carmen Dan

Un martor al incidentului sustine ca agresorul este un barbat cu varsta cuprinsa intre 35 si 40 de ani, inalt, atletic, care purta o sapca si un rucsac pe un umar.

Politistii au fost alertati si de vanzatoarea unui chiosc de ziare din apropiere, care a declarat ca a fost informata, la randul ei, de o clienta a bancii.

Municipiul Bistrita este impanzit de politisti, care il cauta pe agresor. Oamenii legii au instituit filtre in tot judetul Bistrita-Nasaud, dar si in judetele limitrofe, pentru prinderea autorului jafului armat. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top